Εκτός επ' αόριστον ο Νοβίτσκι!

Εκτός επ' αόριστον ο Νοβίτσκι!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Εκτός επ' αόριστον ο Νοβίτσκι!

bet365

Ο προπονητής των Ντάλας Μάβερικς, Ρικ Καρλάιλ, εξήγησε ότι ο Ντιρκ Νοβίτσκι θα μείνει εκτός δράσης επ' αόριστον λόγω διάτασης αχίλλειου τένοντα.

Οι Τεξανοί έχουν ρεκόρ 3-15 στη regular season ενώ ο Ντιρκ Νοβίτσκι έχει αγωνιστεί μόλις σε 5 ματς, έχοντας 12.2 πόντους με 35.8% στα σουτ εντός πεδιάς και 27.3% στο τρίποντο! Στο μεταξύ, ο κόουτς των Μάβερικς, Ρικ Καρλάιλ αναφέρθηκε στον 38άχρονο Γερμανό φόργουορντ, παραδέχτηκε ότι επέστρεψε πρόωρα έπειτα από τον τραυματισμό του στο ματς της πρεμιέρας και εξήγησε ότι θα μείνει εκτός δράσης επ' αόριστον, λόγω διάτασης στον αχίλλειο τένοντα!

«Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την κατάστασή του. Πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι η τελευταία του χρονιά, είτε είναι φέτος, σε δυο ή σε τρία χρόνια, θα τελειώσει καλά. Θέλω να είμαι σίγουρος ότι θα παίξει στο τελευταίο παιχνίδι του, όποτε κι αν είναι αυτό. Σίγουρα δεν θα ήταν ωραίο θέαμα να βλέπεις έναν σπουδαίο πολεμιστή σαν τον Ντιρκ Νοβίτσκι, ο οποίος πλησιάζει στους 30.000 πόντους στην καριέρα του, να μην μπορεί να παίξει στα τελευταία ματς του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα