Χ. Μαρκόπουλος: «Είμαστε άπειροι»

Gazzetta team
Χ. Μαρκόπουλος: «Είμαστε άπειροι»

bet365

Στην έλλειψη εμπειρίας απέδωσε ο Χάρης Μαρκόπουλος την ήττα της Δόξας από τον Απόλλωνα (74-65) και μίλησε για τις δύο όψεις του ματς.

Ο 34χρονος τεχνικός της ομάδας της Λευκάδας τόνισε πως η ήττα από τον Απόλλωνα ήρθε λόγω απειρίας της ομάδας και γι' αυτό, ενώ η Δόξα ήταν κοντά στο σκορ, δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή.

«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα και στον κόουτς Μέξα για τη σημερινή του νίκη. Νομίζω ότι το παιχνίδι είχε δύο όψεις, από τη μία ο Απόλλωνας από την αρχή πήρε διαφορά, βρήκε αυτοπεποίθηση και και έλεγξε το ρυθμό του παιχνιδιού και από την άλλη, όμως, εμείς προσπαθούσαμε σε όλο το παιχνίδι να επιστρέψουμε και να μπορέσουμε να βρούμε τις ευκαιρίες μας, μπας και μπορέσουμε και κερδίσουμε κάτι περισσότερο από αυτό που πήραμε σήμερα. Φτάσαμε το παιχνίδι σε ένα οριακό σημείο, στο οποίο μας έλειπαν κάποια πράγματα που θα μας έκαναν ακόμα πιο ανταγωνιστικούς και έτσι θα φτάναμε ακόμα πιο κοντά. Είμαστε ομάδα με απειρία, αυτό πρέπει να το δουλέψουμε ακόμα περισσότερο. Στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι μερικά πράγματα που μπορεί να σου κοστίσουν, αλλά και να σου αλλάξουν το μομέντουμ σαν ομάδα», είπε ο Χάρης Μαρκόπουλος.

Από πλευράς παικτών, ο Δημήτρης Τσαλδάρης υποστήριξε: «Δεν τα καταφέραμε σήμερα να νικήσουμε. Ήρθαμε προετοιμασμένοι, θέλαμε πολύ να κάνουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη και να γυρίσουμε στις καλές εμφανίσεις, αλλά θεωρώ ότι το κακό ξεκίνημα μας στο πρώτο δεκάλεπτο και η αυτοπεποίθηση που πήρε ο Απόλλωνας μας κόστισε. Γυρίσαμε το ματς, αλλά σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, μας κόστισαν τα λάθη που κάναμε και, δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε. Καθημερινά μαθαίνουμε από τα λάθη μας, βελτιωνόμαστε για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι γίνεται στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα