Πρίφτης: «Πάντα μας λείπει κάποιος»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Πρίφτης: «Πάντα μας λείπει κάποιος»

bet365

Παρά την ευρεία νίκη του Άρη επί του Κολοσσού Ρόδου, ο Δημήτρης Πρίφτης τα είχε με την τύχη του. Τελευταίο κρούσμα τραυματισμού είναι αυτό του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς ο οποίος έχει πρόβλημα στο πέλμα αλλά δεν σκοπεύει να μείνει εκτός δράσης για το διάστημα που του συνέστησε το ιατρικό επιτελείο.

Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε στα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας του. «Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη την οποία είχαμε μεγάλη ανάγκη. Έγινε απέναντι σε έναν σοβαρό αντίπαλο. Ξέραμε ότι έχουμε ανεξέλεγκτα προβλήματα τα οποία πραγματικά δεν μπορείς να τα εξηγήσεις και είναι και διαδοχικά. Δεν σταματούν ποτέ. Γι’ αυτόν τον λόγο χρειαζόμασταν πολύ αυτό το ματς. Σε τρεις ημέρες έχουμε πάλι παιχνίδι και πρέπει να προετοιμαστούμε γι’ αυτό. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποστήριξη που μας δίνει», είπε.

Σε ερώτηση για το αν περίμενε τόσο εύκολη νίκη: «Έχω δώσει ευκαιρία στα νέα παιδιά. Δεν περίμενα εξέλιξη γιατί ο Κολοσσός είναι μια ομάδα που έχει συνοχή, έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας. Νομίζω ότι είχαμε αμυντική λογική και γι’ αυτό καταφέραμε να χαλάσουμε το παιχνίδι του. Πολλά πράγματα δεν μπορώ να φανταστώ. Από τα αγωνιστικά μέχρι τους τραυματισμούς που συμβαίνουν».

Για το αν οι τραυματισμοί είναι… κακές στιγμές ή αποτέλεσμα εγκύμνασης: «Κακές στιγμές. Του Καββαδά δεν έχει λογική. Του Μπάκνερ ο οποίος πάτησε στο πόδι αντιπάλου θα μπορούσε να ήταν απλό διάστρεμμα και είναι οστικό οίδημα. Του Σανικίντζε ήταν επίσης κακή στιγμή. Το ότι συνεχώς έχουμε κάποιον που λείπει μας δημιουργεί προβλήματα. Ο Βλάντο έπαιξε με ένεση… Ολ’ αυτά είναι αρκετά και μας δυσκολεύουν πολύ στο να βρούμε συνοχή. Δεν γίνεται να βρούμε γιατί πάντα κάποιος είναι εκτός. Αλλά ακόμη αντέχουμε»

Για τον τραυματισμό του Γιάνκοβιτς: «Έχει ενόχληση στο πέλμα. Κανονικά θα πρέπει να κάτσει έξω και να χάσει 3-4 παιχνίδια, αλλά ο ίδιος δεν το θέλει. Θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε σε εγρήγορση το πέλμα του από τη στιγμή που ο ίδιος έχει αυτή τη διάθεση»

Για το γεγονός ότι αγωνίστηκαν και οι 12 παίκτες της αποστολής και την καλή εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του. «Έχουμε πολλές απουσίες και οι απουσίες συσπείρωσαν τους παίκτες. Πολλές φορές δημιουργούν το ένστικτο επιβίωσης», είπε και σε ερώτηση για το αν έχει γίνει αγιασμός απάντησε ότι… «και αγιασμός έγινε και ευχέλαιο έγινε, απλά δεν θέλουμε να τα δημοσιοποιούμε».

Για την προσπάθεια απόκτησης παίκτη με συμβόλαιο τριών μηνών: «Πρέπει κάτι να κάνουμε. Σε δύο εβδομάδες έχουμε τέσσερα παιχνίδια. Όσο κι αν σέβομαι Σίμτσακ δεν είναι εύκολο με τον ρυθμό των αγώνων και των όσων συμβαίνουν να μην κάνουμε κάτι. Κι αν προκύψει κι άλλο πρόβλημα, τι θα κάνουμε; Είναι πιο φρόνιμο να κοιτάξουμε μια προσθήκη για τους επόμενους μήνες».

Για το επεισόδιο που δημιουργήθηκε μεταξύ του ιδίου με τον Παναγιώτη Βασιλοπουλο: «Δε χρειάζεται να δώσουμε περισσότερη έκταση, ήταν μια κακή στιγμή. Ξέρουμε το ήθος Βασιλόπουλου, ξέρω πολύ καλά τι άνθρωπος είναι και φυσικά δεν έγινε κάτι επίτηδες (σ. σ. σε ένα σκριν του Βασιλόπουλου το οποίο δεν περίμενε ο Φλιώνης, ο νεαρός παίκτης του Άρη ένιωσε ζάλη). Πολλές φορές στη διάρκεια αγώνα παθιάζεσαι και αντιδράς βάσει του πάθους σου».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα