Σπερς - Ουίζαρντς 107-105

Γιώργος Κούβαρης
Σπερς - Ουίζαρντς 107-105

bet365

Οι Σπερς τα βρήκαν... σκούρα, αλλά κατάφεραν τελικά να επικρατήσουν των Ουίζαρντς με 107-105 με τον Καουί Λέοναρντ να σημειώνει το νικητήριο καλάθι 6 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος!

Πλέον όταν τα πράγματα πάνε να γίνουν σκούρα για λογαριασμό των Σπερς, εκείνος που θα πάρει τη μπάλα στα χέρια του για το τελευταίο σουτ δεν είναι άλλος από τον Καουί Λέοναρντ!

Ο φόργουορντ των Σπερς τελείωσε το ματς με 23 πόντους και 9/18 σουτ εντός πεδιάς, ωστόσο ήταν εκείνος που «μίλησε» στο τέλος, αφού σημείωσε το νικητήριο καλάθι της ομάδας του (107-105) έξι δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του αγώνα.

Παρόλα αυτά, οι Ουίζαρντς είχαν την ευκαιρία να στείλουν το ματς στην παράταση, αλλά το σουτ του Πότερ δεν βρήκε στόχο. Για το Σαν Αντόνιο οι Πάου Γκασόλ και ΛαΜάρκους Ολντριτζ σημείωσαν από 19 πόντους ο καθένας, ενώ για λογαριασμό της Ουάσινγκτον ο Μπράντλεϊ Μπίελ είχε 23 πόντους, ενώ ο Μάρτσιν Γκόρτατ πρόσθεσε άλλους 21 πόντους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα