Μπασκόνια - Γαλατάσαραϊ 69-62 (vid)

Μπασκόνια - Γαλατάσαραϊ 69-62 (vid)

Gazzetta team
Μπασκόνια - Γαλατάσαραϊ 69-62 (vid)
Όταν πλησίασε στο -3 η Γαλατάσαραϊ ο Ροντρίγκ Μπομπουά «μίλησε» και η Μπασκόνια επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα!

Η Μπασκόνια ήξερε πως δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στην... ανεβασμένη Γαλατάσαραϊ, ωστόσο μετά την ήττα στη Μόσχα ήθελε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Τελικά, οι Βάσκοι κατάφεραν να πάρουν μικρό προβάδισμα προς το τέλος της τρίτης περιόδου και ακόμα κι όταν οι Τούρκοι πλησίασαν στο -4, έμειναν ψύχραιμοι και «καθάρισαν» τη νίκη.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: H Μπασκόνια με οδηγό τον Γιόχαν Βόιγκτμαν μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση κι αφού πραγματοποίησε δυνατό πρώτο δεκάλεπτο (22-9 στο 10'), είδε τη Γαλατάσαραϊ να κάνει την αντεπίθεσή της και κατάφερε να μπει στο παιχνίδι. Με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ οι γηπεδούχοι με επιμέρους σκορ 9-2 κατάφεραν να ξεφύγουν (54-46 στο 29'). Έπειτα ήρθε ένα σερί 6-0 για το +10 (62-52), ωστόσο δύο λεπτά πριν από το τέλος η Γαλατάσαραϊ... απάντησε. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν με σερί 6-0 πλησίασε στους τρεις πόντους, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την αντεπίθεσή της. Δύο καλάθια του Ροντρίγκ Μπομπουά... τελείωσαν το παιχνίδι.

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Ο Γιόχαν Βόιγκτμαν ήταν ο κορυφαίος των γηπεδούχων με 13 πόντους 6/6 δίποντα, 5 ριμπάουντ σε 11:27.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Ο Άλεξ Τάιους σε 6:16 είχε ένα άστοχο δίποντο.

ΦΑΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ: Η Μπασκόνια είδε τους Γιουλέρ και Μίτσοφ να μειώνουν στους τρεις πόντους στα -1'16''. Ο Σίτο Αλόνσο κάλεσε time out κι έπειτα ο Μπομπουά έφτασε τους 11 πόντους, ενώ έπειτα από το άστοχο τρίποντο του Γκιουλέρ μάζεψε το ριμπάουντ και έκανε το 69062.

ΑΦΑΝΗΣ-ΗΡΩΑΣ: Ο Ροντρίγκ Μπομπουά πέτυχε τους 4 κρίσιμους πόντους στο τέλος κι ολοκλήρωσε το ματς με 13 πόντους, 1 ριμπάουντ κι 1 ασίστ.

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Το κάρφωμα του Τιγ με το ένα χέρι μετά τη δημιουργία του Χάνγκα.

ΤΙ ΠΕΤΑΝΕ: Η Μπασκόνια τα 4/19 τρίποντα, ενώ η Γαλατάσαραϊ τα 5/29 τρίποντα και τα 13 λιγότερα ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 22-9, 36-32, 54-48, 69-62

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.