Σάιμπερτ: «Οι απουσίες μας δυναμώνουν»

Σάιμπερτ: «Οι απουσίες μας δυναμώνουν»

Gazzetta team
Σάιμπερτ: «Οι απουσίες μας δυναμώνουν»

bet365

Ο Τζόρνταν Σάιμπερτ μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ απέναντι στην Κύμη εκτός έδρας (3/12, 17:00) και στάθηκε μεταξύ άλλων στις απουσίες της ομάδας του.

Αναλυτικά το blog του γκαρντ του ΠΑΟΚ στον ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας,

Ήταν μία καλή εβδομάδα για μας. Με δύο πολύ σημαντικές νίκες που θα μας βοηθήσουν και ψυχολογικά, αλλά και για να βάλουμε στην άκρη όσα μας άφησε το σερί των άσχημων αγώνων και να χτίσουμε μία καλύτερη κατάσταση για τη συνέχεια. Και για μένα προσωπικά ήταν μία καλή εβδομάδα, με το βραβείο του MVP, το οποίο όμως αντικατοπτρίζει την δουλειά όλης της ομάδας, γιατί χωρίς τους συμπαίκτες μου δεν θα είχα καταφέρει τίποτα.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Και στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Το πιο σημαντικό για μας πάντα είναι τι ακριβώς κάνουμε εμείς, πόσο καλά δουλεύουμε και πως εκτελούμε στο γήπεδο όλα αυτά για τα οποία προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα. Παρακολουθούμε τον αντίπαλο, κάνουμε την προετοιμασία μας, αλλά το σημαντικό είναι τι θα κάνουμε εμείς, πόσο πιστεύουμε στον εαυτό μας, να είμαστε ενωμένοι και να βγάζουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό στο γήπεδο.

Αυτό έχει σημασία και στο παιχνίδι μας με την Κύμη. Είναι μία καλή ομάδα, το είδαμε κι από την μέχρι τώρα παρουσία τους στο πρωτάθλημα, τις νίκες που έχουν κάνει. Έχουν ενθουσιασμό στο παιχνίδι τους, παίζουν καλά στο ένας εναντίον ενός, αλλά στο τέλος της ημέρας αυτό που θα έχει σημασία είναι πάντα τι θα κάνουμε εμείς σαν ομάδα. Να παίξουμε καλά στην άμυνα, να είμαστε ομαδικοί και να επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη με μία ακόμη νίκη.

Τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα και δεν υπάρχει καιρός για να ξεπεράσεις δύσκολες καταστάσεις, όπως αυτά που μας έχουν συμβεί με τους τραυματισμούς. Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να σου λείπουν παίκτες όπως ο Μαργαρίτης και ο Peiners, να χάνουμε μέσα στο παιχνίδι τον Taylor, να έχουμε το πρόβλημα με τον Κόνιαρη πριν τον αγώνα με την Ventspils. Μπορείς να ξεπεράσεις τέτοιες καταστάσεις μόνο αν είσαι δυνατός. Και παρά την απουσία τους από το παιχνίδι, τα παιδιά που δεν παίζουν πάντα μας βοηθούν πολύ με την ενέργειά τους από τον πάγκο. Οι απουσίες είναι πρόβλημα, αλλά μας βοηθούν να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο σαν ομάδα.

Μπήκε πλέον ο Δεκέμβριος, είμαι περισσότερο από τρεις μήνες στην Ελλάδα, έχω προσαρμοστεί, είναι μαζί μου η κοπέλα μου και αυτό θα με βοηθήσει να αντιμετωπίσω μία πρωτόγνωρη κατάσταση το να κάνω Χριστούγεννα μακριά από το σπίτι μου. Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μου περίοδος του χρόνου. Έχουμε ήδη στολίσει το σπίτι μας και θα ετοιμαστούμε να περάσουμε καλά και διαφορετικά από τα προηγούμενα χρόνια, ελπίζω έχοντας κάνει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες μέχρι τότε…»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα