Χαμόγελα για Πέινερς στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Χαμόγελα για Πέινερς στον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ζάνις Πέινερς συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση του ΠΑΟΚ κι όλα δείχνουν πως θα είναι στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου για το ματς με την Κύμη στη Χαλκίδα (03/12, 17:00).

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στον «Δικέφαλο του Βορρά», καθώς στην πρωινή προπόνηση της ομάδας συμμετείχε κανονικά ο Ζάνις Πέινερς, ο οποίος έβγαλε όλο το πρόγραμμα για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, δείχνοντας πως ο Σούλης Μαρκόπουλος μπορεί να τον υπολογίζει για την αναμέτρηση με την Κύμη (03/12, 17:00).

Ο Μπράντον Τέιλορ, ο οποίος πήρε λίγο χρόνο συμμετοχής στο ματς με τη Βέντσπιλς, μετά τον ελαφρύ τραυματισμό του, έβγαλε επίσης κανονικά την προπόνηση.

Βαγγέλης Μαργαρίτης και Νίκος Καμάρας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα κι έμειναν εκτός αποστολής από τον αγώνα με την ομάδα της Εύβοιας.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί σήμερα (02/12) το μεσημέρι οδικώς για την Χαλκίδα και η αποστολή είναι η εξής: Λίνος Χρυσικόπουλος, Αντώνης Κόνιαρης, Απόλλων Τσόχλας, Brandon Taylor, Nenad Miljenovic, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Δημήτρης Καραμανώλης, Jordan Sibert, Βασίλης Παπαδόπουλος, Darryl Bryant, Zanis Peiners και Keith Clanton.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα