Τρινκέρι: «Είμαι σαν το κουτί της Πανδώρας»

Η Μπάμπεργκ βρέθηκε για άλλη μια φορά να «παλεύει» και να χάνει κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και ο Αντρέα Τρινκέρι χαρακτήρισε τον εαυτό ως «κουτί της Πανδώρας» που καλό θα ήταν να μην ανοίξει.

Τρινκέρι: «Είμαι σαν το κουτί της Πανδώρας»

Η Μπάμπέργκ έφτασε για ακόμα μια φορά στην πηγή της νίκης, αλλά νερό δεν ήπιε. Ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ με 90-88 και ο Αντρέα Τρινκέρι είχε και πάλι πολλά παράπονα από την διαιτησία.

Σε ερώτηση για ένα φάουλ του Τέοντοσιτς στο τέλος που υπήρχε η υποψία για αντιαθλητικό ο προπονητής της Γερμανικής ομάδας απάντησε.

«Παρακαλώ... έλεος. Δεν θέλω να μιλήσω για τους διαιτητές γιατί είμαι σαν το «κουτί της Πανδώρας» και δεν θέλω να είμαι έτσι. Η λίγκα είναι σκληρή και κάθε ματς είναι δύσκολο. Είναι δύσκολο να έχει υψηλό βαθμό ετοιμότητας σε κάθε παιχνίδι.

Αυτό ισχύει για προπονητές, παίκτες και διαιτητές. Μην πάρετε αυτό που λέω λάθος. Η ερώτηση είμαι σωστή αλλά δεν έχω την ενέργεια να ασχοληθώ με αυτό το θέμα. Νοιώθω άδειος. Έχω το ίδιο συναίσθημα σε κάθε παιχνίδι. Ας κρατήσουμε το «κουτί της Πανδώρας» κλειστό.

Σαν προπονητής πρέπει να νοιώθω υπερήφανος για το δεύτερο ημίχρονο και τον τρόπο παίξαμε κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης, αλλά ακόμα και έτσι δεν έχω τυφλωθεί.

Κάποια πράγματα σου κοστίζουν το παιχνίδια. Είναι προφανές ότι δεν έχουμε τους ίδιους στόχους με την ΤΣΣΚΑ αλλά ακόμα και έτσι όταν χτίζεις μια ευκαιρία με κόπο τότε πρέπει να προσπαθείς ακόμα περισσότερο».