Τα «έβαλε» με τη διαιτησία ο Ρούντι

Gazzetta team
Τα «έβαλε» με τη διαιτησία ο Ρούντι
Ο Ρούντι Φερνάντεθ θεώρησε λάθος την απόφαση των διαιτητών να χρεώσουν φάουλ στον Τζέισι Κάρολ και δεν δίστασε να το δείξει μετά το τέλος του αγώνα.

Στην τελευταία φάση του αγώνα μεταξύ Φενέρ και Ρεάλ, οι διαιτητές χρέωσαν φάουλ στον Τζέισι Κάρολ πάνω στον Τζέιμς Νάναλι, ο οποίος με 1/2 βολές έδωσε τη νίκη στην τούρκικη ομάδα, γεγονός που δεν βρήκε σύμφωνο τον Ρούντι Φερνάντεθ.

«Υπήρχαν παράγοντες που επηρέασαν τη διαιτησία απόψε, όπως οι φίλαθλοι. Δεν είναι στο χέρι μας να ξεπερνάμε λεπτομέρειες σαν αυτές στα ματς. Οι διαιτητές έχουν να φέρουν εις πέρας μια δύσκολη και απαιτητική δουλειά, αλλά είναι αλήθεια πως απόψε ήταν λάθος. Ήταν καλοί σε όλα όσα αντιμετώπισαν, αλλά πήραν μια απόφαση, η οποία μας έβλαψε πολύ», είπε ο 31χρονος φόργουορντ.

Όσον αφορά τη γενική εικόνα του ματς, ανέφερε: «Δείξαμε χαρακτήρα. Παλέψαμε ενάντια σε μια πολύ καλή ομάδα. Είμαστε απογοητευμένοι που χάσαμε με αυτόν τον τρόπο, αλλά την ίδια στιγμή είμαστε και ικανοποιημένοι που παίξαμε καλά. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε τη Φουενλαμπράδα».