Μπάσκετ Αγάπης στο Λαύριο (pic)

Μπάσκετ Αγάπης στο Λαύριο (pic)

Gazzetta team
Μπάσκετ Αγάπης στο Λαύριο (pic)

bet365

Η εκστρατεία αλληλεγγύης «BASKET ΑΓΑΠΗΣ» συνεχίζεται και την 9η αγωνιστική στην Basket League, με τον Δήμο Λαυρεωτικής να αποτελεί τον επόμενο σταθμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ΚΑΕ Λαύριο

«Ο ΕΣΑΚΕ, η Stoiximan.gr , η ΚΑΕ Λαύριο DHI και ο Δήμος Λαυρεωτικής ενώνουν τις δυνάμεις τους για το κοινό καλό και δίνουν ραντεβού με τους φιλάθλους στον αγώνα Λαύριο DHI - Παναθηναϊκός SUPERFOODS τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00.

Στο ημίχρονο του αγώνα, οι φίλαθλοι μας θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν έναν αθλητή των ακαδημιών της ομάδας να σουτάρει βολές και τον Mιχάλη Περράκη Mike Perrakis να σουτάρει από το κέντρο του γηπέδου για να διπλασιάσει το ποσό που θα συγκεντρωθεί για την προμήθεια τροφίμων στο κοινωνικό παντοπωλείο και χρήματα σε άπορες οικογένειες του Δήμου Λαυρεωτικής.

Σε περιμένουμε στην Κεντρική Πλατεία του Λαυρίου (μπροστά από τα ΚΕΠ) από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή 08:00-20:00 και την ημέρα του αγώνα (Δευτέρα 5/12) στο γήπεδο με τις δικές σου προσφορές για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Γίνε κι εσύ εθελοντής στο «BASKET ΑΓΑΠΗΣ»! Σε περιμένουμε!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα