Σκέψεις για τον Χακίμ Ουόρικ

Σκέψεις για τον Χακίμ Ουόρικ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Σκέψεις για τον Χακίμ Ουόρικ

bet365

Ο Άρης βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης αντικαταστάτη του Έρικ Μπάκνερ και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Χακίμ Ουόρικ, είναι από τους αθλητικούς ψηλούς που βρίσκονται στο μυαλό του Δημήτρη Πρίφτη καθώς ανταποκρίνεται στα αγωνιστικά κριτήρια.

Οι διαδοχικοί αγώνες και κυρίως το επίπεδο κρισιμότητάς τους αναγκάζουν τον Άρη να κάνει άμεση και σωστή επιλογή αντικαταστάτη του Έρικ Μπάκνερ. Τις τελευταίες ώρες, τόσο ο Δημήτρης Πρίφτης όσο και οι συνεργάτες του «τσεκάρουν» περιπτώσεις παικτών, είναι σαφές όμως ότι προτιμούν αθλητές οι οποίοι γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα και για τους οποίους υπάρχει η πεποίθηση ότι δεν θα χρειαστούν μεγάλο χρονικό διάστημα για την προσαρμογή τους.

Σε αυτές τις περιπτώσεις συμπεριλαμβάνεται και ο 34χρονος Χακίμ Ουόρικ. Ο Αμερικανός αγωνίστηκε πέρυσι στον Ολυμπιακό, έχοντας βέβαια δευτερεύοντα ρόλο στη γραμμή των ψηλών των Πειραιωτών. Ο 34χρονος ανταποκρίνεται στα κριτήρια του Δημήτρη Πρίφτη διότι έχει αθλητικότητα, εμπειρία αλλά και την ικανότητα να σκοράρει από απόσταση 4-5 μέτρων από το καλάθι.

Μειονέκτημα αποτελεί το γεγονός ότι ο τελευταίος επίσημος αγώνας χρονολογείται τον περασμένο Ιανουάριο.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα