«Σκληρά μέτρα λόγω Παναθηναϊκού και Ερυθρού Αστέρα!» (vid)

«Σκληρά μέτρα λόγω Παναθηναϊκού και Ερυθρού Αστέρα!» (vid)

bet365

Η Μπάμπεργκ ενημέρωσε ότι αλλάζει την πολιτική της ως προς τους οπαδούς των αντίπαλων ομάδων στην Brose Arena, καταγγέλλοντας περιστατικά στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και τον Ερυθρό Αστέρα!

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι υποδέχτηκε τους «πράσινους» στο ντεμπούτο του Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο του «τριφυλλιού» (26/10) και τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου (15/11), καταγγέλλοντας περιστατικά με τους οπαδούς των δυο ομάδων που βρέθηκαν στην Brose Arena!

Έτσι, λοιπόν, ενημέρωσε ότι προτίθεται να αλλάξει την πολιτική της στα ματς υψηλής επικινδυνότητας που ακολουθούν: Αυτά κόντρα στη Γαλατάσαραϊ, τον Ολυμπιακό και τη Φενέρμπαχτσε.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «οι επικεφαλής της Μπάμπεργκ, κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομία και τη διοίκηση της Brose Arena κι έπειτα από τα περιστατικά με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ερυθρού Αστέρα, παίρνουν τα ακόλουθα μέτρα στους εντός έδρας αγώνες στην EuroLeague.

- Αυξημένα μέτρα ιδιωτικής φύλαξης.
- Αυξημένη παρουσία αστυνομικών δυνάμεων
- Στα ματς με τη Γαλατάσαραϊ, τον Ολυμπιακό και τη Φενέρμπαχτσε δεν θα είναι διαθέσιμη η online αγορά των εισιτηρίων!
- Απαγόρευση κατανάλωσης αλκοόλ εντός του αγωνιστικού χώρου».

Ο Managing Director της Μπάμπεργκ, Ρολφ Μπέγιερ, σχολίασε από την πλευρά του: «Μάθαμε από τα λάθη μας! Λάβαμε σοβαρά υπόψη μας ό,τι προηγήθηκε και σε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να μην επαναληφθούν ανάλογα περιστατικά στο μέλλον!».

 

Τελευταία Νέα