Ο αθλητικός ψηλός και ο Μαρμπλ

Ο αθλητικός ψηλός και ο Μαρμπλ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο αθλητικός ψηλός και ο Μαρμπλ

bet365

Άλλη ομάδα χτίστηκε το καλοκαίρι, διαφορετική πορεύεται αυτή τη στιγμή και μια άλλη θα παρουσιαστεί εντελώς διαφορετική στο άμεσο μέλλον εφόσον ασφαλώς υλοποιηθεί το πλάνο που έχουν εκπονήσει στον Άρη. Σας μπερδέψαμε; Αυτό συμβαίνει με τον φετινό Άρης ο οποίος φαίνεται ότι κουβαλάει μια… κατάρα.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Έρικ Μπάκνερ ήρθε να προστεθεί στους ήδη υπάρχοντες. Δηλαδή, στην απώλεια 6-10 μηνών του Βίκτορ Σανικίντζε (σ. σ. για να δώσουμε και μια νότα αισιοδοξίας το πρόγραμμα αποκατάστασης του Γεωργιανού «προχωράει» πιο γρήγορα σε σχέση με το αναμενόμενο), στη δίμηνη απουσία του Βασίλη Καββαδά αλλά και στους τραυματισμούς 10-15 ημερών που επίσης διαχειρίστηκαν οι παίκτες όπως οι Μάικ Τζένκινς, Ντέβιν Μαρμπλ και Μιχάλης Τσαϊρέλης.

Στον Άρη ήταν υποψιασμένοι για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Έρικ Μπάκνερ, κανείς περίμενε όμως την ιατρική διάγνωση και την απουσία τριών μηνών. Η απόφαση προσωρινής αντικατάστασης του Αμερικανού λήφθηκε λίγο μετά την ήττα από τη Μονακό, αρχικά όμως οι «κίτρινοι» βγήκαν στην αγορά προσφέροντας συμβόλαιο ενός μήνα.

Τα πάντα άλλαξαν έπειτα από την επίσημη ενημέρωση του ιατρικού επιτελείου. Πλέον ο Άρης ψάχνει παίκτη για συνεργασία τουλάχιστον τριών μηνών, ήδη εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις. Ο Δημήτρης Πρίφτης προσανατολίζεται στη σκέψη απόκτησης ενός αθλητικού ψηλού και όχι ενός… κλασικού σέντερ, δείχνοντας αποφασισμένος να προχωρήσει σε διαφοροποιήσει στο αγωνιστικό στιλ της ομάδας.

Ταυτόχρονα, τρέχει και η διαδικασία διαπραγματεύσεων με τον ατζέντη του Ντέβιν Μαρμπλ καθώς ο Άρης εξέφρασε εκ νέου την πρόθεση λύσης του συμβολαίου. Όπως όμως είχε συμβεί και πριν από περίπου έναν μήνα, οι όροι και οι προϋποθέσεις του διαζυγίου αποτελούν σημείο διαφωνίας. Το βέβαιο είναι ότι ο Αμερικανός θα αγωνιστεί κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, το προσεχές Σάββατο (3/12).

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα