Μαρκόπουλος: «Η πίεση μεγαλώνει»

Μαρκόπουλος: «Η πίεση μεγαλώνει»

Gazzetta team
Μαρκόπουλος: «Η πίεση μεγαλώνει»

bet365

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Βέντσπιλς (30/11, 19:00) στο κλειστό της Πυλαίας για την 7η αγωνιστική του Basketball Champions League και εξήγησε μεταξύ άλλων ότι ο Τέιλορ έχει τις περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί.

«Είναι δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία καλή ομάδα που διεκδικεί την πρόκριση της στην επόμενη φάση. Έχουν αρκετά καλό υλικό. Έχουν δύο Αμερικάνους που είναι καλοί παίκτες. Ο Ντίνι είναι ένας πολύ καλός οργανωτής και σημαντικός τους παίκτης που μπορεί να δημιουργήσει για τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του και ο Κάμπελ είναι πολύ καλός παίκτης που μπορεί να διεισδύσει σε οποιαδήποτε άμυνα και είναι ένας πολύ καλός σουτέρ» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και συνέχισε:

«Γενικά είναι μία ομάδα, η οποία όταν βρεθεί ελεύθερος παίκτης σουτάρει, σουτάρουν όλοι και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το σταματήσουμε, να μην τους δώσουμε χώρο να σουτάρουν. Επίσης πρέπει να κλείσουμε την άμυνα μας να μην τους αφήσουμε να κάνουν διεισδύσεις».

Για το παιχνίδι με τη Βέντσπιλς πριν δύο χρόνια: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, όπως και κάθε αντίπαλος. Ανάλογα με το ρόστερ που έχεις φτιάχνεις την ομάδα που θέλεις να έχεις. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση σε εκείνο το παιχνίδι με το αυριανό».

Για τα προβλήματα τραυματισμών: «Αυτή τη στιγμή έχουμε τρεις απόντες, αν κάποιος μπορέσει να αγωνιστεί θα φανεί αύριο το πρωί. Μέχρι στιγμής ο Τέιλορ είναι αυτός που έχει περισσότερες πιθανότητες να παίξει. Θα κάνει σήμερα και αύριο θεραπεία και αν αισθανθεί καλύτερα παρότι έχει ελάχιστα πρησμένο το πόδι του θα μπορέσει να αγωνιστεί».

Για το αν υπάρχει πίεση για την πρόκριση πλέον: «Σίγουρα όταν περνάνε τα παιχνίδια και έχεις χάσει παιχνίδια που δεν περίμενες να συμβεί αυτό, η πίεση μεγαλώνει. Από εκεί και πέρα όμως άμα βρεθείς σε καλή ημέρα μπορείς να πάρεις τα αποτελέσματα που θέλεις και να συνεχίσεις αυτό που είχες αφήσει, βέβαια θα εξαρτηθούν όλα και από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα