Μέξας: «Να μακροημερεύσει ο Πασκουάλ»

Ο ΚΟΟΥΤΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Μέξας: «Να μακροημερεύσει ο Πασκουάλ»

Μέξας: «Να μακροημερεύσει ο Πασκουάλ»

Ο προπονητής του Απόλλωνα Πάτρας, Κώστας Μέξας, στάθηκε στην κακή νοοτροπία των παικτών του και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τσάβι Πασκουάλ.  

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη και κυρίως τη σοβαρότητα που επέδειξε στο παιχνίδι. Δεν μας επέτρεψε να κάνουμε κάποια πράγματα που θέλαμε. Δεν είναι δικαιολογία βέβαια αυτό για την τραγική εικόνα που είχαμε στο γήπεδο. Ήταν μία εμφάνιση ντροπή και ζητάμε συγγνώμη από όλους όσους ασχολούνται με την ομάδα του Απόλλωνα, όσους ήταν στο γήπεδο και όσους το είδαν από την τηλεόραση. Το αφήνουμε πίσω, εστιάζουμε στο παιχνίδι του Σαββάτου με τη Δόξα, αλλά δεν αφήνουμε πίσω τη σημερινή νοοτροπία. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό, ελπίζω ο κόουτς Πασκουάλ να μακροημερεύσει και να συνεχίσει να δίνει ιδέες στο ελληνικό μπάσκετ και να πηγαίνει μπροστά το άθλημα» εξήγησε αρχικά ο προπονητής του Απόλλωνα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Κατέληξε, δε, λέγοντας: «Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, να είμαστε πιο αποφασιστικοί και να διαβάζουμε καλύτερα κάποιες καταστάσεις. Βρισκόμαστε ακόμα σχετικά στην αρχή. Μέχρι τώρα στα παιχνίδια με εξαίρεση αυτό με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, λόγω διαφοράς επιπέδου, αλλά και αυτό με τον Προμηθέα, χάσαμε στις λεπτομέρειες. Δουλέψαμε καλά όλη την εβδομάδα και δεν περίμενα τέτοια εικόνα. Ας ελπίσουμε να βγει η δουλειά που έγινε στα επόμενα παιχνίδια που θα είναι πιο χαμηλού επιπέδου».

Τέλος, ο Γιώργος Διαμαντάκος δήλωσε: «Αρχικά θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Δεν παρουσιαστήκαμε όπως θα έπρεπε. Πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας, τι κάναμε σωστά και τι λάθος και να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι με την Δόξα Λευκάδας που είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Best of internet