Σταυρόπουλος: «Δεν υπάρχουν παραδόσεις σε αυτά τα ματς»

ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ

Σταυρόπουλος: «Δεν υπάρχουν παραδόσεις σε αυτά τα ματς»

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος, γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αμέσως μετά το τέλος της κλήρωσης εξήγησε ότι το κύπελλο είναι ένας από τους στόχους της ομάδας του και υπογράμμισε ότι θα παρουσιαστεί πανέτοιμη σε αυτό το ματς. 

Σταυρόπουλος: «Δεν υπάρχουν παραδόσεις σε αυτά τα ματς»

«Κύπελλο είναι το σίγουρο είναι πως το Ιανουάριο όλη η Ευρώπη θα κοιτά στην Ελλάδα για μπάσκετ. Έχουμε τρία παιχνίδια Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός μέσα στον Ιανουάριο: Στις 6 για την Ευρωλίγκα, στις 16 για το Κύπελλο Ελλάδας και στις 30 του μήνα για το πρωτάθλημα. Είναι ένα παιχνίδι που θα το αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα, ένας ημιτελικός κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό. Το κύπελλο είναι ένας από τους στόχους που έχουμε πάντα και προχωράμε... Δεν θα έλεγα πως υπάρχει παράδοση. Μετά από 3-4 χρόνια φέτος αλλάζουμε τη σειρά» ήταν τα πρώτα λόγια του Χρήστου Σταυρόπουλου, ο οποίος συνέχισε: 

«Τα τελευταία χρόνια παίζαμε νωρίτερα, τώρα παίζουμε σε έναν ημιτελικό. Ένα παιχνίδι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός είναι πάντα ένα παιχνίδι Ολυμπιακός –Παναθηναϊκός. Δεν νομίζω πως υπάρχουν παραδόσεις σε αυτά τα παιχνίδια. Είναι ξεχωριστά παιχνίδια για όλους, ξεχωριστά για τους φιλάθλους, όμορφα παιχνίδια, γιατί εγώ πιστεύω πως είναι πολύ καλά παιχνίδια και όλοι περιμένουμε τέτοια παιχνίδια. Όλοι εμείς που είμαστε στον αθλητισμό, ζούμε για αυτά. Και πάμε να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα αυτό. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο».

Best of internet