Χαραλαμπόπουλος: «Από... Τρίτη η Μπαρτσελόνα»

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ 28/11 19:00

Χαραλαμπόπουλος: «Από... Τρίτη η Μπαρτσελόνα»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος γράφει για την επιστροφή στις ευρωπαϊκές νίκες, το ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας (28/11, 19:00) κι έπειτα θα σκεφτεί τη Βαρκελώνη.

Χαραλαμπόπουλος: «Από... Τρίτη η Μπαρτσελόνα»

Το blog του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο esake.gr:

«Πρώτα ο Απόλλωνας, από Τρίτη η Μπαρτσελόνα

Η ομάδα επέστρεψε στις νίκες την περασμένη Παρασκευή απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο όπως είναι η Νταρουσάφακα. Ήταν ένα ιδιαίτερα σημαντικό αποτέλεσμα το οποίο χρειαζόμασταν πολύ τόσο για ψυχολογικούς, όσο και -κυρίως- για βαθμολογικούς λόγους.

Προερχόμασταν από δύο σερί ήττες στην Ευρωλίγκα που μας είχαν αφήσει πίσω στη βαθμολογία γι' αυτό και χρειαζόμασταν τους δύο βαθμούς σε ένα παιχνίδι στην έδρα μας. Η επιστροφή του Μάικ και η προσθήκη του Κένι μας βοήθησαν σε αυτό το ματς. Αυτή τη φορά είχαμε την ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό στα τελευταία λεπτά ώστε να κάνουμε σωστές επιλογές και να πετύχουμε το στόχο μας. Ακολουθεί ο δύσκολος εκτός έδρας αγώνας με τη Μπαρτσελόνα με τον οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να ασχοληθούμε από την Τρίτη.

Αυτή τη στιγμή μας απασχολεί μόνο η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα. Πρόκειται για μια ομάδα που διαθέτει αρκετούς έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες, Έλληνες και ξένους. Στόχος μας είναι να μπούμε δυνατά από την αρχή και παίζοντας όμορφο μπάσκετ βάσει του πλάνου μας να πάρουμε τη νίκη.

Τα ξαναλέμε την επόμενη εβδομάδα

Βασίλης».

Best of internet