Mαρκόπουλος: «Αυτό που μετράει είναι η νίκη»

Gazzetta team
Mαρκόπουλος: «Αυτό που μετράει είναι η νίκη»

bet365

Ο Σούλης Μαρκόπουλος θεωρεί πως απέναντι στο Ρέθυμνο έβγαλαν ενέργεια και προσπάθησαν πολύ για να φτάσουν στη νίκη.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανέφερε για τη νίκη επί του Ρεθύμνου: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Παίξαμε δυνατά, βγάλαμε ενέργεια και προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Αρκετοί παίκτες έπαιξαν αρκετή ώρα και σε σχήματα που δεν είχαμε δοκιμάσει στην προπόνηση, αλλά τελικά πετύχαμε τον στόχο μας, που ήταν η νίκη. Ξεκινήσαμε πολύ καλά με γρήγορες επιθέσεις, αλλά στη συνέχεια δώσαμε ευκαιρίες στην αντίπαλη ομάδα μπει στο παιχνίδι γιατί δεν είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση. Τα τρία γρήγορα φάουλ του Χρυσικόπουλου και ο τραυματισμός του Τέιλορ μας δημιούργησε προβλήματα. Παίξαμε με δύο σέντερ και δώσαμε την ευκαιρία στους αντιπάλους να βρουν πιο εύκολα το τρίποντο. Αυτό που μετράει είναι η νίκη. Πρέπει να επιστρέψουν οι τραυματίες για να έχουμε μεγαλύτερη ευχέρεια στα σχήματα και όχι τόσο στο ροτέισον».

Για το σχήμα με τους δύο σέντερ: «Υπό ορισμένες προϋποθέσεις μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα, αλλά πάντα πρέπει να δεις τι κερδίζεις και τι χάνεις με ένα σχήμα. Δεν είναι πάντα εύκολα τα πράματα».

Για τον τραυματισμό του Τέιλορ και την κατάσταση του Πέινερς: «Γύρισε το πόδι του Tέιλορ. Αύριο θα έχουμε καλύτερη εικόνα. Τον Πέινερς τον περίμενα να παίξει και σήμερα, αλλά δοκίμασε και δεν μπορούσε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα