Χαλάρωμα και τακτική ενόψει ΑΕΚ
Στον Πειραιά δεν έχουν χρόνο να μοιρολογούν και οι υποχρεώσεις τους, τρέχουν. Ο Ολυμπιακός άφησε πίσω του την ήττα από την Μακάμπι και δε θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά αφού σε διάστημα 48 ωρών θα παίξει με την άηττητη στην Basket League, AEK.
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν είχε στη διάθεσή του τον Δημήτρη Αγραβάνη ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν χααρά λόγω του χθεσινοβραδινού ματς με τους Ισραηλινούς.
Το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης καλύφθηκε από την τακτική που θα ακολουθήσουν οι Πρωταθλητές απέναντι στην ΑΕΚ και από αρκετά σουτ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.