Γιαννακόπουλος: «Τόνωσε την αυτοπεποίθησή μας ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
Γιαννακόπουλος: «Τόνωσε την αυτοπεποίθησή μας ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο Σάκης Γιαννακόπουλος υποστήριξε πως ο αγώνας με τον Ολυμπιακό τόνωσε την αυτοπεποίθηση του Λαυρίου και τόνισε πως πρέπει να εκμεταλλευτούν το άγχος του Κοροίβου το Σάββατο (26/11, 17:00).

Ο 34χρονος γκαρντ/φόργουορντ του Λαυρίου σχολίασε την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την προηγούμενη αγωνιστική και υποστήριξε πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να εκμεταλλευτούν το άγχος του Κοροίβου για νίκη το Σάββατο (26/11, 17:00), ώστε να φύγουν αυτοί με το διπλό από την Αμαλιάδα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ

«Ευκαιρία να δείξουμε τις δυνατότητες μας

Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό, μας έδωσε το δικαίωμα να τονώσουμε την αυτοπεποίθηση μας και να πιστέψουμε περισσότερο στους εαυτούς μας και στην ομάδα. Απέναντι σε έναν πανίσχυρο αντίπαλο, παίξαμε για μεγάλο διάστημα καλά και βγάλαμε στο παρκέ τις αρετές που μας χαρακτηρίζουν σαν ομάδα. Κάτι ιδιαίτερα σημαντικό εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και των κρίσιμων αγώνων που θα δώσουμε ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Όπως αυτός στην Αμαλιάδα. Η αναμέτρηση με τον Κόροιβο είναι πολύ σημαντική για μας. Το ευχάριστο είναι πως δεν αποτελεί για το Λαύριο αγώνα do or die όπως συμβαίνει με τον αντίπαλο μας, που αν ηττηθεί στην έδρα του, θα μείνει πολύ πίσω στο κυνήγι της σωτηρίας. Εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε το άγχος της αντίπαλης ομάδας και αν καταφέρουμε να πάρουμε μία νίκη που είναι χρυσάφι.

Για να συμβεί φυσικά αυτό πρέπει να είμαστε απόλυτα πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Να αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία που θα μας δοθεί και να μην παρασυρθούμε στο ρυθμό που θέλει ο αντίπαλος. Αν δε το ματς είναι κλειστό και πάει στο τελευταίο σουτ, όπως συνέβη σε προηγούμενα παιχνίδια, ελπίζω αυτή τη φορά να έχουμε την τύχη με το μέρος μας.

Σε κάθε περίπτωση, έχουμε δουλέψει σωστά και πρέπει να παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε. Η ομάδα έχει δυνατότητες και είναι ευκαιρία να τις δείξουμε για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα