Τσάμης: «"Must win" ο αγώνας με Τρίκαλα»

Gazzetta team
Τσάμης: «"Must win" ο αγώνας με Τρίκαλα»

bet365

Δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από τη νίκη ο Προμηθέας κόντρα στα Τρίκαλα το Σάββατο (26/11, 17:00), όπω ανέφερε ο Άγγελος Τσάμης.

Ο 35χρονος καρντ των Αχαιών μίλησε για τις εμπειρίες που πήρε η ομάδα του από το παιχνίδι με την ΑΕΚ, τόνισε πως η αναμέτρηση με τα «ανεβασμένα» Τρίκαλα είναι «must win» και καλεσε τον κόσμο να γεμίσει το «Δ. Τόφαλος».

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Για την τέταρτη νίκη

Γειά χαρά σε όλους!

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ αποτελεί παρελθόν και, πλέον, είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τα Τρίκαλα.

Κόντρα στην ΑΕΚ ήμασταν καλοί για 25΄. Θεωρώ ότι σε αυτό το διάστημα του αγώνα δείξαμε πραγματικά ένα πολύ καλό πρόσωπο. Δυστυχώς, όμως, στην συνέχεια δεν πιάσαμε την ίδια καλή απόδοση, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Η ήττα ήρθε δίκαια μεν, όμως κερδίσαμε πολλές πολύτιμες εμπειρίες ενόψει της δύσκολης συνέχειας της σεζόν.

Τώρα ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, ένα παιχνίδι με χαρακτήρα «must win» με αντίπαλο τα Τρίκαλα, τα οποία είναι ανεβασμένα, καθώς προέρχονται από μια σημαντική νίκη στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Εμείς παίζουμε, όμως, στην έδρα μας και δεν πρέπει να σκεφτόμαστε κάτι άλλο πέρα από την κατάκτηση της νίκης.

Καλώ τον κόσμο να έρθει στο γήπεδό και να μας βοηθήσει να φτάσουμε στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Η ομάδα μου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, ενώ θα είμαστε ενισχυμένοι και με έναν καινούργιο παίκτη, τον Λασάν Κρόμα, ο οποίος μπαίνει σιγά-σιγά στη νοοτροπία του προπονητή, αλλά και του συλλόγου.

Τα Τρίκαλα παίζουν ελεύθερο μπάσκετ και οι παίκτες τους αρέσκονται να σουτάρουν. Θυμίζω, δε, ότι στο τελευταίο παιχνίδι είχαν 14/28 τρίποντα! Πρέπει, λοιπόν, να δείξουμε μεγάλη βαρύτητα σε αυτόν τον τομέα και να περιορίσουμε τα ατού των αντιπάλων μας.

Στην προσπάθειά μας αυτή θέλουμε δίπλα μας το κοινό της Πάτρας. Το Σάββατο όλοι στο «Τόφαλος» για να στηρίξουν την προσπάθειά μας για την επίτευξη της 4ης φετινής μας νίκης στη Basket League».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα