«Προσυμφωνημένα τα επεισόδια»

«Προσυμφωνημένα τα επεισόδια»

Gazzetta team
«Προσυμφωνημένα τα επεισόδια»

bet365

Νέα διάσταση δίνει ο γερμανικός Τύπος στα χθεσινοβραδινά (23/11) επεισόδια έξω από τη Fraport Arena μετά τον αγώνα των Σκάϊλαινερς με τον Άρη. Σημειώνουν ότι, πηγάζουν από την κόντρα των οπαδών της Ντόρτμουντ με τους αντίστοιχους της Άιντραχτ ενόψει και της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης των δύο ομάδων και ήταν προσυμφωνημένα!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε η γερμανική αστυνομία και δημοσιεύονται από τη Spiegel, οι συγκρούσεις μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων ήταν προσυμφωνημένες. Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ βρέθηκαν στη Fraport Arena λόγω της αδελφοποίησης τους με τους αντίστοιχους του Άρη, ενώ οι σχέσεις τους με τους οπαδούς της Άιντραχτ είναι πολύ κακές. Μάλιστα οι δύο ομάδες θα συγκρουστούν σε λίγες ώρες για το πρωτάθλημα της Bundesliga.

Η γερμανική αστυνομία σημείωσε ότι υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ τουλάχιστον 50 οπαδών με συνέπεια τον τραυματισμών τεσσάρων ατόμων αλλά κι ενός αστυνομικού. Σύμφωνα μάλιστα με τη Spiegel, ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα επικίνδυνων σωματικών βλαβών, σε τρεις από τους οπαδών που έχουν συλληφθεί. Τονίζει επίσης ότι συνελήφθησαν και 11 οπαδοί της Άιντραχτ.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα