Ετοιμάζεται για... Βαρκελώνη ο Τζέιμς!

Ετοιμάζεται για... Βαρκελώνη ο Τζέιμς!

Γιώργος Κούβαρης
Ετοιμάζεται για... Βαρκελώνη ο Τζέιμς!

bet365

Ο Μάικ Τζέιμς άρχισε να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην ενεργό δράση και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ενδέχεται να δώσει το «παρών» στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα.

Ο Αμερικανός γκαρντ ανατρέπει τελείως τα προγνωστικά που τον ήθελαν να επιστρέφει στα παρκέ μέσα με τέλη Δεκέμβρη, αφού αναμένεται να τεθεί νωρίτερα στην διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ

Το απόγευμα της Τετάρτης (23/11) ο Μάικ Τζέιμς πήρε μέρος στην προπόνηση και μάλιστα μπόρεσε να «βγάλει» ένα μέρος της. Μέρα με τη μέρα, προπόνηση με τη προπόνηση θα πηγαίνει και καλύτερα, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ, από την επόμενη εβδομάδα θα μπορεί ο παίκτης να μπει σε φουλ ρυθμούς και να ανεβάσει στροφές ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

Δεν είναι καθόλου απίθανο ο Τζέιμς να δώσει κανονικά το «παρών» στην αναμέτρηση του «Παλαού Μπλαουγκράνα» και να λύσει τελείως τα χέρια του Τσάβι Πασκουάλ στην περιφέρεια. Βέβαια ακόμα παραμένει άγνωστο το πώς θα παρουσιαστεί μετά τον σοβαρό του τραυματισμό, αλλά οι πρώτες ενδείξεις είναι θετικές και άπαντες θεωρούν ότι δεν θα επηρεαστεί καθόλου από εδώ και στο εξής.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα