Πρίφτης: «Δείχνουμε μεγάλη αστάθεια»

Πρίφτης: «Δείχνουμε μεγάλη αστάθεια»

Ο Δημήτρης Πρίφτης εστίασε στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα στη Φρανκφούρτη το οποίο κόστισε στον Άρη μία ακόμη ευρωπαϊκή ήττα.

Πρίφτης: «Δείχνουμε μεγάλη αστάθεια»

«Είναι κρίμα που χάσαμε. Παίξαμε αρκετά καλά για 35 λεπτά. Ομαδικά με σοβαρότητα. Η τελευταία περίοδος ήταν πολύ κακή για μας, κυρίως αμυντικά. Δεχθήκαμε 31 πόντους, χάσαμε όλες τις μάχες και φάγαμε 16 πόντους στο ένας εναντίον ενός. Είναι ανεπίτρεπτο. Δείχνουμε μεγάλη αστάθεια, δυστυχώς χάνουμε συνεχόμενα παιχνίδια και είναι δύσκολο να το διαχειριστούμε», είπε αρχικά.

Ρωτήθηκε για στοιχεία τα οποία μπορούν να αλλάξουν. «Η εικόνα ήταν κακή στο τελευταίο πεντάλεπτο. Πώς αλλάζει; Ο ένας τρόπος είναι να πιέσεις τον εαυτό σου περισσότερο στην προπόνηση και μόνο αυτόν σκέφτομαι. Δεν έχουμε χρόνο να σκεφθούμε πολύ. Δεν έχουμε άμεσες σκέψεις για κάτι άλλο», απάντησε.

Σε ερώτηση γι’ αυτά που λείπουν από την ομάδα ώστε να την οδηγήσουν σε διαφορετική αγωνιστική πορεία, σημείωσε: «Είναι πολλά τα στοιχεία που με προβληματίζουν. Συνεχώς κάτι μας λείπει, μια μικρή λεπτομέρεια που μπορεί να δίνει ο καθένας και στο σύνολο να είναι δέκα πράγματα. Ένα ριμπάουντ, ένα σουτ, ένα κλέψιμο, μια βολή… Μικρά πράγματα που ο καθένας μπορεί να δώσει στην ομάδα».

Σχετικά με την προσπάθεια διεκδίκησης των δύο πρώτων θέσεων στον όμιλο, είπε: «Βάσει της εικόνας που έχουμε και αποτελεσμάτων, καλό είναι να προσγειωθούμε και σε πρώτη φάση να κοιτάξουμε την απλή πρόκριση. Να κοιτάξουμε κάτι παραπάνω όταν έρθει αυτή η ώρα. Είναι ουτοπικό να μιλάμε για τις δύο πρώτες θέσεις αν δεν βελτιώσουμε την εικόνα μας».

Best of internet