Ηττήθηκαν και περιμένουν οι Γυναίκες

Ηττήθηκαν και περιμένουν οι Γυναίκες

Gazzetta team
Ηττήθηκαν και περιμένουν οι Γυναίκες

bet365

Η Εθνική Γυναικών ηττήθηκε στον τελευταίο της αγώνα από τη Ρωσία με 67-53 και πλέον βρίσκεται σε αναμονή όσον αφορά την πρίκρισή της στην τελική φάση του Eurobasket 2017.

Οι παίκτριες του Κώστα Κεραμιδά δεν κατάφεραν να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα από τη Ρωσία, καθώς ηττήθηκαν στον τελευταίο και κρίσιμο αγώνα των προκριματικών της διοργάνωσης με 67-53.

Η Εθνική δεν κατάφερε να επιβάλλει το ρυθμό της κι έμεινε αρκετά πίσω στο σκορ, με το επιμέρους στο δεύτερο δεκάλεπτο να είναι στο 29-9 και το ημίχρονο να βρίσκεται στο 42-19. Ωστόσο, η Εθνική στο δεύτερο μέρος ανέβασε στροφές, με το επιμέρους στην τέταρτη περίοδο να είναι στο 5-14, το οποίο όμως δεν ήταν αρκετό για να φύγουν οι παίκτριες με τη νίκη.

Πρώτες σκόρερ της αναμέτρησης για την Εθνική Ομάδα ήταν οι Δημητράκου και Καλτσίδου με 12 πόντους έκαστη.

Τα δεκάλεπτα: 13-8, 42-17, 62-39, 67-53.

Πλέον, η Εθνική περιμένει να ολοκληρωθούν οι υπόλοιπες αναμετρήσεις των ομίλων, ώστε να μάθει αν θα είναι μέσα στις έξι καλύτερες δεύτερες ομάδες που θα πάρουν την πρόκριση για τα τελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Οι ελπίδες είναι με το μέρος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, καθώς είχε νικήσει με μεγάλη διαφορά τις Ελβετία (68-38) και Βουλγαρία (95-67) και η διαφορά πόντων της φτάνει στους 114.

 

Τελευταία Νέα