Νοτσιόνι: «Μπορεί να φτάσει στα playoffs ο Παναθηναϊκός»

Gazzetta team
Νοτσιόνι: «Μπορεί να φτάσει στα playoffs ο Παναθηναϊκός»
Μια πολύ δυνατή ομάδα, η οποία είναι ικανή για μεγάλα πράγματα, είναι ο Παναθηναϊκός για τον Αντρές Νοτσιόνι, όπως υποστήριξε ο 36χρονος φόργουορντ της Ρεάλ.

Ο Αντρές Νοτσιόνι έγραψε στο blog του στην Euroleague για την πορεία των Μαδριλένων μέχρι στιγμής στην ευρωπαϊκή διοργάνωση και όχι μόνο, και μεταξύ άλλων μίλησε και για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, την 7η αγωνιστική.

Ο παίκτης της Ρεάλ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στο «τριφύλλι», λέγοντας: «Nικήσαμε τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας την προηγούμενη εβδομάδα, μετά το υπέροχο παιχνίδι που έκανε ο Σέρχιο Γιουλ. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πραγματικά σκληρή ομάδα, που προσπαθεί να επιβάλλει τον ρυθμό του από την πρώτη στιγμή. Βελτιώθηκαν πολύ με τον Τσάβι Πασκουάλ και πιστεύω πως έχουν μια πολύ καλή ομάδα, ικανή να φτάσει μέχρι και τα playoffs της διοργάνωσης, καθώς αποτελεί έναν δυνατό αντίπαλο σε κάθε αγώνα. Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό. Είχαμε την τύχη να έχουμε βάθος στο ρόστερ και να μπορούμε να κάνουμε ροτέισον».

Επίσης, σχολίασε και τις καθιερωμένες selfie των παικτών της «Βασίλισσας», μετά τους αγώνες και αποκάλυψε πως αυτό ήταν μια ιδέα του Σέρχιο Γιουλ: «Βγάζουμε μια selfie μετά από τις μεγάλες νίκες μας. Είναι ένας τρόπος να επικοινωνούμε με τους οπαδούς μας. Αρχικά, αυτό ήταν μια ιδέα του Γιουλ: να βγάζουμε φωτογραφία μετά από κάθε κατάκτηση τίτλου. Μετά, αποφασίσαμε να το καθιερώσουμε όταν συμβαίνουν σημαντικά ή ενδιαφέροντα γεγονότα. Ο Γιουλ είναι πολύ καλός και σε αυτό. Είναι πολύ σημαντικό να είσαι σε επικοινωνία με τους οπαδούς σου, κι αυτός είναι ένας από τους τρόπους που υπάρχουν».