Χαντάρ: «Να σταματήσουμε τον Σπανούλη»!

Gazzetta team
Χαντάρ: «Να σταματήσουμε τον Σπανούλη»!
Την προσοχή των παικτών του πάνω στον Βασίλη Σπανούλη θέλει ο προπονητής της Μακάμπι, Ραμίρ Χαντάρ, όπως υποστήριξε σε δηλώσεις του, καθώς είναι ο πιο σημαντικός παίκτης του Ολυμπιακού.

Η Μακάμπι θα φιλοξενηθεί από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (24/11, 19:45) και ο Ραμίρ Χαντάρ τόνισε πως αν η ομάδα του καταφέρει να πάρει τη νίκη, τότε αυτό θα είναι ένα σπουδαίο γεγονός.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, ενάντια σε μια δυνατή ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι ένας σπουδαίος αντίπαλος και μια ομάδα με αμυντικό πνεύμα. Είναι ξεκάθαρο πως αν νικήσουμε, θα είναι σαν να δείχνουμε τις προθέσεις μας στους αντιπάλους», είπε ο προπονητής της ομάδας του Τελ Αβίβ και συνέχισε, λέγοντας για τον Βασίλη Σπανούλη: «Θα πρέπει να βρούμε τρόπο να σταματήσουμε τον Σπανούλη. Τα πήγαμε αρκετά καλά απέναντι στον Λάνγκφορντ με την Ούνιξ, αλλά όχι τόσο καλά απέναντι στον Ράις της Μπαρτσελόνα. Ο Σπανούλης είναι πολύ σημαντικός για τον Ολυμπιακό. Στα τελευταία τρία ματς δίνει το 50% των ασίστ και πρέπει να τον σταματήσουμε».

Από πλευράς παικτών, ο Τζο Αλεξάντερ τόνισε: «Στην Euroleague, όλες οι ομάδες είναι καλές και πρέπει σε κάθε ματς να είσαι προσεκτικός, πόσω μάλλον απέναντι σε έναν αντίπαλο, όπως είναι ο Ολυμπιακός, που έχει τόσο καλό υλικό και παίζει στην έδρα του. Θα πρέπει να είμαστε ακόμη καλύτεροι από τα προηγούμενα παιχνίδια για να νικήσουμε. Μια νίκη στο ΣΕΦ θα μας δώσει τεράστια ώθηση», ενώ πρόσθεσε για την προσωπική του απόδοση: «Νιώθω πως έχω αρχίσει καλά τη σεζόν. Έχω σημαντικό ρόλο στην ομάδα και χαίρομαι που βοήθησα στον αγώνα με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.