Mέρος της προπόνησης ο Τζέιμς

Mέρος της προπόνησης ο Τζέιμς

Γιώργος Κούβαρης
Mέρος της προπόνησης ο Τζέιμς
Ο Μάικ Τζέιμς ακολούθησε ένα μεγάλος μέρος του κανονικού προγράμματος της προπόνησης του Παναθηναϊκού που ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει Νταρουσάφακα.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Μάικ Τζέιμς στις αρχές Οκτώβρη αναμφίβολα… σόκαρε τον Παναθηναϊκό, αλλάζοντας τα πλάνα των «πράσινων» που υπολόγιζαν πολλά στον Αμερικανό πρώην γκαρντ της Μπασκόνια. Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε για την απόκτηση παίκτη ώστε να αντικαταστήσει τον Τζέιμς ωστόσο οι περιπτώσεις των Ομάρ Κουκ, Κάρλος Καμπέθας και Μάρκο Πόποβιτς δεν προχώρησαν για διαφορετικούς λόγους κι έτσι το «τριφύλλι» πορεύτηκε χωρίς αλλαγές στην περιφέρεια.

Ο Τζέιμς ακολούθησε σήμερα (23/11) ένα μεγάλο μέρος του κανονικού προγράμματος της προπόνησης και σταδιακά θα μπει σε φουλ ρυθμούς, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«Με μια προπόνηση στο ΟΑΚΑ ξεκίνησε σήμερα (23/11) το μεσημέρι η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Superfoods εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης της προσεχούς Παρασκευής (25/11, 21.45) με την Νταρουσάφακα Dogus, για την 9η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague. Ο Τσάβι Πασκουάλ είχε όλους τους αθλητές στη διάθεσή του εξαιρουμένου μόνο του Τζέιμς Γκιστ, καθώς ο Μάικ Τζέιμς ακολούθησε ένα μεγάλο μέρος του κανονικού προγράμματος της προπόνησης».