Δύσκολα για φέτος ο Γκιστ!

Δύσκολα για φέτος ο Γκιστ!

Γιώργος Κούβαρης
Δύσκολα για φέτος ο Γκιστ!

bet365

Ο Τζέιμς Γκιστ υποβλήθηκε τελικά σε επέμβαση στις ΗΠΑ και θεωρείται δύσκολο να προλάβει να αγωνιστεί ξανά τη φετινή σεζόν αφού θα πρέπει να μείνει τουλάχιστον τρεις μήνες εκτός δράσης και στη συνέχεια θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν... γλίτωσε τελικά το νυστέρι και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να διορθώσει μια και καλή τον (σοβαρό όπως αποδείχθηκε) τραυματισμό του!

Συγκεκριμένα μετέβη στις ΗΠΑ και χειρουργήθηκε από γιατρό που ειδικεύεται σε τέτοια θέματα. Αυτό σημαίνει ότι ο Τζέιμς Γκιστ δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί ξανά φέτος, αφού με μια πρώτη εκτίμηση το χρονικό διάστημα που απαιτείται να μείνει εκτός εκτός δράσης είναι τρεις με τέσσερις μήνες. Είναι ύπουλος τραυματισμός και ο ακριβής χρόνος της επιστροφής του εξαρτάται από την πορεία της αποθεραπείας του μετά την επέμβαση. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Αμερικανός θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τα play offs!

Να σημειωθεί ότι ο Αμερικανός υπέστη «απόσπαση της έκφυσης του μακρού προσαγωγού μυός του αριστερού ποδιού» στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, γεγονός που «πάγωσε» του πάντες στις τάξεις της ομάδας.

Γι' αυτόν τον λόγο, άλλωστε, κινήθηκαν άμεσα προκειμένου να τον αντικαταστήσουν, με τον Κένι Γκάμπριελ της Λοκομοτίβ Κουμπάν να βρίσκεται προ των πυλών του ΟΑΚΑ. Πάντως, μέχρι και το πρωί της Τετάρτης (23/11), ο παίκτης δεν είχε υπογράψει την αποδέσμευσή του από την ομάδα, κάτι που αναμένεται να γίνει εντός της ημέρας.

Smile... It's easier Always find light in situations. No matter what it is.. #GodGotMe#LetTheProcessBegin

A photo posted by James Gist III (@gistopoulous14) on

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα