Σωτηρίου: «Για τη νίκη με τη Ρωσία»

Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σωτηρίου: «Για τη νίκη με τη Ρωσία»

Σωτηρίου: «Για τη νίκη με τη Ρωσία»

Η Εθνική γυναικών δοκιμάζεται το απόγευμα της Τετάρτης (22/11, 18:00) στο Κουρσκ της Ρωσίας, στο πιο δύσκολο ματς που έχει να δώσει τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας. 

Με νίκη θα πάρει την πρόκριση για τα τελικά της διοργάνωσης, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να περιμένει να τελειώσουν όλοι οι αγώνες της ημέρας, προκειμένου να δει αν θα συμπεριλαμβάνεται στις έξι καλύτερες δεύτερες ομάδες των εννέα ομίλων των προκριματικών. Οι πιθανότητες πρόκρισης, πάντως, είναι πολλές, δεδομένου ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει καλό συντελεστή.

«Εμείς θα κατεβούμε στον αγώνα χωρίς να κοιτάμε τα άλλα αποτελέσματα με στόχο τη νίκη και αυτό έχω πει και στις αθλήτριες μου. Έχουμε δουλέψει για τον συγκεκριμένο αγώνα, πάμε για το καλύτερο δυνατό και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Κεραμιδάς.

Σωτηρίου: «Πάμε για τη νίκη»

Η Κατερίνα Σωτηρίου τόνισε με τη σειρά της: «Η Ρωσία είναι μια μεγάλη δύναμη στο γυναικείο μπάσκετ και πολύ καλή ομάδα. Μπορούμε να την κοντράρουμε και το δείξαμε στη Χαλκίδα, όπου είχαμε μια πολύ καλή παρουσία και χάσαμε στις λεπτομέρειες. Δεν μπορείς να χαλαρώσεις απέναντι σε αυτή την ομάδα. Πρέπει να έχεις συγκέντρωση και να υπάρχει αφοσίωση από την πλευρά μας στην άμυνα, όπου είναι η βάση μας, ώστε να έχουμε καλύτερες επιθέσεις και καλάθια από αιφνιδιασμούς, όπου στατιστικά  υπερτερούμε. Πρέπει να βοηθήσουμε όλες στην ομάδα στα ριμπάουντ, γιατί έχουμε διαφορά στα ύψη. Πάμε για τη νίκη.  Δεν μπαίνουμε στη διαδικασία των συν και πλην και των σεναρίων. Εγώ και όλες οι παίκτριες της ομάδας ξέρουμε ότι μπαίνουμε στο παρκέ για τη νίκη και με αυτή τη λογική θα μπούμε στον αγώνα».

Best of internet