Κλείνει Γκάμπριελ, αν και...

Κλείνει Γκάμπριελ, αν και...

Γιώργος Κούβαρης
Κλείνει Γκάμπριελ, αν και...

bet365

Ο Κένι Γκάμπριελ αποτελεί τον εκλεκτό του Τσάβι Πασκουάλ για τη θέση του αντί-Γκιστ και δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί άμεσα η μεταγραφή του παίκτη από την Λοκομοτίβ Κουμπάν αν και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr υπάρχουν μερικοί... αστερίσκοι

Ο Αμερικανός φόργουορντ είχε βρεθεί και στο παρελθόν στα μεταγραφικά σενάρια (σ.σ. κυρίως για τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι) αλλά αυτή τη φορά αναμένεται (εκτός απροόπτου) να... επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό των «πρασίνων».

Αν και δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Λοκομοτίβ Κουμπάν, δεν πρόκειται να σταθεί τροχοπέδη για τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό Superfoods. Ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει από το Κράσνονταρ, ο Πασκουάλ δείχνει να τον θέλει και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αναμένεται να ολοκληρωθεί το deal μεταξύ των δύο πλευρών. Θεωρείται δύσκολο να χαλάσει (αν και σε περίπτωση μεταγραφής όλα είναι ανοικτά), ενώ υπάρχει περίπτωση να ανακοινωθεί ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες.

Βέβαια από τη πλευρά της Λοκομοτίβ Κουμπάν δεν επιβεβαιώνεται τίποτα (και είναι και λογικό αν δεν τελειώσει το θέμα) αφού σε επικοινωνία που είχε το gazzetta.gr με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού και νυν μάνατζερ της Λοκομοτίβ, Αλεξέι Ζεβροσένκο, ειπε χαρακτηριστικά:

«Ο Γκάμπριελ έχει συμβόλαιο με την Λοκομοτίβ και δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να πούμε τώρα». Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. αφού συμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από το Κράσνονταρ, η Λοκομοτίβ «καίγεται» να τον δώσει. Θεωρούν ότι τα χρήματα που παίρνει το μήνα (σ.σ. 65.000 δολάρια) δεν ανταποκρίνονται στην προσφορά του και γι' αυτόν τον λόγο ψάχνουν ομάδα να τον παραχωρήσουν. Αν και είναι πολύ αθλητικός παίκτης, με έφεση στο ριμπάουντ, δεν είναι εκείνος που θα ποστάρει, αλλά θα έχει περισσότερο συμπεριφορά περιφερειακού παίκτη.

Καλού-κακού ο Καταλανός προπονητής έχει και backup plan, με άλλον παίκτη (Γκόρντον;) στη λίστα του, αν και ο παίκτης που θα καλύψει το κενό του Τζέιμς Γκιστ θα είναι ο Κένι Γκάμπριελ.

Ένας παίκτης ο οποίος είχε αγωνιστεί στην Basket League με τη φανέλα του Ρεθύμνου (2013-14), ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Τουρκία και την Καρσίγιακα (2014-16) πριν τον επιλέξει ο (πρώην προπονητής της Λοκομοτίβ Κουμπάν), Φώτης Κατσικάρης.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα