Φελντέιν: «Τα γόνατά μου ξέρουν…»

Φελντέιν: «Τα γόνατά μου ξέρουν…»

«Business is done». Τόσο απλά, τόσο επαγγελματικά. Αυτή ήταν η πρώτη πρόταση που βγήκε από τα χείλη του Τζέιμς Φελντέιν λίγο μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη στο Nick Galis Hall. Στην πραγματικότητα, εξέπεμπε ανακούφιση επειδή λίγο νωρίτερα ο Τσάβι Πασκουάλ είχε «ανακοινώσει» μία ημέρα ξεκούρασης.

Φελντέιν: «Τα γόνατά μου ξέρουν…»

«Ευτυχώς φίλε μου έχουμε ρεπό», είπε με ενθουσιασμό. Το απαιτητικό έως απάνθρωπο πρόγραμμα ουσιαστικά αφαίρεσε τη λέξη «ξεκούραση» από την καθημερινότητα του Φελντέιν, όπως εξάλλου και κάθε παίκτη που αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα. «Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις τρία παιχνίδια την εβδομάδα. Τα γόνατά σου καταλαβαίνουν πολύ καλύτερα. Είναι δύσκολο τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά με τα διαδοχικά παιχνίδια, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας και είμαστε υποχρεωμένοι να την κάνουμε», συμπλήρωσε.

Προσέξτε, για μια ομάδα που είναι «υποχρεωμένη» να κερδίζει όλους τους αγώνες, να διαγράφει πορεία πρωταθλητισμού σε όλες τις διοργανώσεις. «Έτσι είναι… Είμαστε όμως αναγκασμένοι να αντιμετωπίζουμε τους αγώνες του Πρωταθλήματος, όπως αυτούς στην Ευρωλίγκα παίζοντας με ομάδες οποίες σε αντίθεση με μας, έχουν στη διάθεσή τους μια ολόκληρη εβδομάδα για να προετοιμαστούν. Πρέπει να το συνηθίσουμε. Πιστεύω ότι πλέον έχουμε βρει ισορροπία», συμπλήρωσε.

Χθες (21/11) ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε υποψιασμένος στο Nick Galis Hall. Και με τη σκέψη – όσων παικτών τουλάχιστον ήταν και την περσινή σεζόν – ότι στο ίδιο γήπεδο, στα περσινά πλέι οφ γνώρισαν δύο ήττες. «Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε σε μια δύσκολη έδρα. Πέρυσι χάσαμε δύο φορές σε αυτό το γήπεδο. Γνωρίζαμε επίσης ότι ο κόσμος του Άρη θα είναι ενθουσιασμένος, αντιλαμβανόμασταν τους κινδύνους αυτού του αγώνα. Συν τοις άλλοις, προερχόμασταν από δύο δύσκολα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και δύο σκληρές ήττες. Ήταν καλό να επιστρέψουμε», είπε.

Επί του παρόντος ταμείο δεν μπορεί να γίνει, είναι φανερό όμως ότι ο Παναθηναϊκός αρχίζει να βρίσκει ρυθμό παρά τα προβλήματα τραυματισμών που έχει να διαχειριστεί. «Μέχρι στιγμής κάναμε μια πολύ κακή ήττα, απέναντι στον Ολυμπιακό στην έδρα του. Τώρα είμαστε σε καλό επίπεδο αλλά πρέπει να βρούμε τον κατάλληλο τρόπο για να κερδίσουμε τα παιχνίδια», συμπλήρωσε ο Φελντέιν.

Όπως προαναφέραμε όμως, (και) ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να κάνει reset και να συγκεντρωθεί στην επόμενη πρόκληση, απέναντι στην Νταρουσάφακα. «Άλλη μία μεγάλη μάχη. Ξέρουμε την Νταρουσάφακα, είναι ισχυρή ομάδα, γνωρίζουμε και την ποιότητα των Αμερικανών παικτών της. Όπως είπα, είναι άλλη μία μονομαχία την οποία πρέπει να κερδίσουμε», κατέληξε.

Best of internet