Παππάς: «Αφιερώνουμε την νίκη στον...»

Gazzetta team
Παππάς: «Αφιερώνουμε την νίκη στον...»

bet365

Σε ένα ξεχωριστό πρόσωπο αφιέρωσε την σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη ο Νίκος Παππάς, κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου.

Μια ξεχωριστή κίνηση έκανε ο 26χρονος γκαρντ του «τριφυλλιού», όταν ανέφερε στη Συνέντευξη Τύπου πως αφιερώνει την νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη σε ένα παιδί που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, ενώ τόνισε πως οι «πράσινοι» πήραν μια σπουδαία νίκη μέσα σε μια καυτή έδρα.

Αναλυτικά είπε για:

Για το παιχνίδι: «Πήραμε μια σπουδαία νίκα μέσα σε μια καυτή ατμόσφαιρα και ο Άρης είναι ένας ανταγωνιστικός αντίπαλος. Ξέραμε πως ο Άρης είναι δυνατός μέσα στην έδρα του και πιστεύω πως ελέγξαμε όλο το ματς,. Αλλά είχαμε κενά διαστήματα και γι' αυτό μείωσε ο Άρης. Προερχόμασταν και από δύο ήττες, οι οποίες πείσμωσαν τον εγωισμό μας κ πήραμε άνετα τη νίκη εδώ».

Για τον Άρη που επέστρεψε από το +15: «Είμαστε σε ένα περίεργο στάδιο με την απουσία του Γκιστ, αλλά και την μόνιμη του Τζέιμς κι ετσι είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα. Είχαμε κενά διαστήματα, αλλά βάλαμε δύο μεγάλα σουτ, ο Άρης αντέδρασε, έβαλε κάποια μακρινά σουτ, αλλά τυχεράΑλλά, όταν παίζεις σε αυτήν την έδρα, θα έχεις κενά διαστήματα και έτσι μειώθηκε η διαφορά».

Για το ποιος ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης του Άρη: «Όλοι είχαν καλές στιγμές και ο Κάμινγκς είχε ένα σερί με μακρινά σουτ και ο ψηλός του Άρη (σ.σ. Μπάκνερ) συνεργαζόταν καλά και όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους για να αντιδράσει η ομάδα και να είναι ο Άρης ανταγωνιστικός».

Τέλος, έκανε μια ιδιαίτερη αφιέρωση: «Θέλουμε να αφιερώσουμε την νίκη στον Τάσο Παπαδόπουλο, ένα παλικάρι από την οικογένεια του Παναθηναϊκού που έφυγε νωρίς, ένας μαχητής της εξέδρας και της ζωής»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα