Μούρτος: «Δεν έφταιγαν μόνο τα ριμπάουντ...»

Gazzetta team
Μούρτος: «Δεν έφταιγαν μόνο τα ριμπάουντ...»

bet365

Ο Σπύρος Μούρτος υποστήριξε στη Συνέντευξη Τύπου πως ο Άρης κοίταξε τον Παναθηναϊκό στα μάτια, ωστόσο ο λόγος που χάθηκε το ματς δεν ήταν μόνο η διαφορά στα ριμπάουντ.

Ο αρχηγός του «Αυτοκράτορα» φάνηκε σχετικά απογοητευμένος από την ήττα του Άρη από το «τριφύλλι» και τόνισε πως δεν έφταιγε μόνο η διαφορά στα ριμπάουντ, αλλά και η διαφορά στην ποιότητα των δύο ομάδων.

Αναλυτικά είπε:

Για το παιχνίδι: «Όλα τα παιδιά έδωσαν μεγάλη μάχη μέσα στο γήπεδο. Δεν κερδίσαμε στο τέλος. Ήμασταν κοντά, διεκδικήσαμε τη νίκη. Δώσαμε πολλά μις ματς, κάποιες φορές ήμασταν καλοί με τα κλεψίματα, άλλες φορές χάσαμε ριμμπάουντ, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Παναθηναϊκός και μας στοίχισε την ήττα».

Για τη συνέχεια: «Πρέπει να συγκεντρωθούμε στα επόμενα δύο παιχνίδια. Έρχεται μια πολύ δύσκολη βδομάδα με ταξίδια σε Φρανκφούρτη και Λευκάδα και εμείς πρέπει να κερδίσουμε τα παιχνίδια».

Για το αν η διαφορά στα ριμπάουντ ήταν η αιτία που έχασε ο Άρης: «Δεν είναι καθαρός λόγος η διαφορά στα ριμπάουντ, αλλά υπήρχε και διαφορά στην ποιότητα. Μπορέσαμε, όμως, και τους κοιτάξαμε στα μάτια. Κάποια στιγμή ήμασταν πολύ κοντά. Το γυρίσαμε το παιχνίδι, αλλά παρουσιαστήκαμε... λιγότεροι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα