Κουπίδης: «Στόχος η παραμονή στην Α2»

Κουπίδης: «Στόχος η παραμονή στην Α2»

Ο Θέμης Κουπίδης μίλησε για την κρίσιμη περίοδο που διανύει το Ηράκλειο και τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Κουπίδης: «Στόχος η παραμονή στην Α2»

Το ξεκίνημα του Ηρακλείου στην Α2 δεν ήταν το ιδανικό, καθώς είχε ρεκόρ 1-6 στο πρωτάθλημα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Βασίλη Ράλλη, μετά από εννέα χρόνια κοινής πορείας, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να πανηγυρίσει την δεύτερη νίκη του απέναντι στο Παγκράτι.

Ο Θέμης Κουπίδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ και τόνισε πως ο πρωταρχικός στόχος της κρητικής ομάδας είναι η παραμονή στην κατηγορία και ανέφερε τι ήταν αυτό που τον κράτησε και φέτος στην ομάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

«Θέμη, ο κόσμος του Ηρακλείου είναι απαιτητικός και επιθυμεί την επιστροφή της ομάδας στην Α1. Πρώτον, θελουμε να μας πεις, αν θεωρείς ότι αυτό θα γίνει σύντομα και δεύτερον, αν σας δημιουργεί πίεση;

"Δεν μας δημιουργεί πίεση διότι ο στόχος μας είναι να σωθούμε. Δεν κάναμε καλό ξεκίνημα, αλλά πρώτα από όλα θελουμε να σωθούμε κι απο εκεί και πέρα, ό,τι καλύτερο προκύψει. Όσο για τον κόσμο, είναι θέμα της διοίκησης. Το γεγονός ότι δεν ανεβήκαμε εμείς και ανέβηκε η Λευκάδα, είναι κατι που ίσως τους πεισμώσει".

Τώρα έχετε το παιχνίδι με την Καβάλα, με την οποία έχετε ίδιους στόχους...

"Με την Καβάλα θελουμε οπωσδήποτε τη νίκη διότι έχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία. Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που είναι στα μέτρα μας και πρέπει να κερδίσουμε. Θα παίξουμε με καλή ψυχολογία για το επιθυμητό αποτέλεσμα".

Εσύ έχεις ριζώσει ουσιαστικά στο Ηράκλειο και παρότι είχες πολλές προτάσεις το καλοκαίρι, αποφάσισες να μείνεις. Τι σε κράτησε;

"Αυτό που με κράτησε είναι το οικογενειακό κλίμα απο πέρυσι που ανεβήκαμε. Μου συμπεριφέρθηκαν παρά πολυ καλά. Ήταν θέμα ηθικό και όχι οικονομικό. Θέλαμε και οι δυο πλευρές και μάλιστα το είχαμε αποφασίσει πολυ νωρίς"».

 

 
 

Best of internet