Γκάουντλοκ: «Μας περιμένει ο Σπανούλης...»

Gazzetta team
Γκάουντλοκ: «Μας περιμένει ο Σπανούλης...»
Δύσκολη θα είναι η αποστολή της Μακάμπι στο ΣΕΦ την Πέμπτη (24/11, 19:45), όπως υποστήριξε ο Άντριου Γκάουντλοκ, καθώς από τη μία η ατμόσφαιρα θα είναι «εχθρική» και από την άλλη θα... παραμονεύει ο Βασίλης Σπανούλης, .

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Μακάμπι την Πέμπτη (24/11, 19:45) στο ΣΕΦ, για την 9η αγωνιστική της Euroleague και ο Άντριου Γκάουντλοκ δήλωσε σε ιστοσελίδα του Ισραήλ πως η αποστολή της ομάδας του Τελ Αβίβ μόνο εύκολη δεν θα είναι, καθώς εκεί θα τους περιμένει ο Βασίλης Σπανούλης!

Αρχικά, o 27χρονος γκαρντ αναφέρθηκε στους τραυματισμούς του: «Ποτέ δεν είχα τόσους συνεχόμενους τραυματισμούς. Είναι περίεργο να μπαίνεις να παίξεις χωρίς να έχεις κάνει μία προπόνηση, αλλά τώρα είμαι καλά» καi συνέχισε, όσον αφορά το ματς με τους «ερυθρόλευκους» για την ευρωπαϊκή διοργάνωση: «Σχετικά με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας και θα παίξουμε σε μία “εχθρική” ατμόσφαιρα. Εμείς θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες. Δεν θα είναι, βέβαια, καθόλου εύκολο γιατί μας περιμένει εκεί ο... Βασίλης Σπανούλης»!