Νικς - Χοκς: 104-94

Gazzetta team
Νικς - Χοκς: 104-94

bet365

Μεγάλο ματς στη Νέα Υόρκη με τους Νικς έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τον Καρμέλο Άντονι να επικρατούν των Χοκς με 104-94.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της σημερινής βραδιάς στο ΝΒΑ διεξήχθη στη Νέα Υόρκη. Εκεί οι Νικς των 5 νικών και 7 ηττών, υποδέχθηκαν τους εξαιρετικούς έως τώρα Χοκς των 9 νικών και μόλις 3 ηττών και έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καρμέλο Άντονι επικράτησαν με 104-94.

Ο Μέλο ήταν εντυπωσιακός πετυχαίνοντας 31 πόντους, ενώ είχε και 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα. Άξιος συμπαραστάτης του για ακόμα μία φορά ο Κρίσταπς Πορζίνγκις, με τον Λετονό να έχει 19 πόντους και 11 ριμπάουντ. Με τη νίκη αυτή οι Νικς έφτασαν στο 6-7 τους Πέισερς και Μάτζικ, ενώ ξεπέρασαν τους Πίστονς που είναι στο 6-8.

Για τα... γεράκια που έχουν ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ο Μίλσαπ με 19 πόντους ήταν πρώτος σκόρερ, με τον Χάουαρντ να έχει έναν λιγότερο (18) και τον Κόρβερ να ακολουθεί με 17. Όσον αφορά τον Μάλκομ Ντιλέινι κινήθηκε σε ρηχά νερά έχοντας 7 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Όσον αφορά το ματς οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και στις τέσσερις περιόδου και δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο στους αντιπάλους τους. Η διαφορά ήταν κοντά στους 10 πόντους, με τους Χοκς να κάνουν την αντεπίθεσή τους στο τελευταίο λεπτό. Εκεί όμως πήγε στις βολές ο Ρόουζ (14 πόντους) και τελείωσε τον αγώνα.

 

NBA Τελευταία Νέα