Ο Μπουρούσης φτάνει τον Τάρλατς!

Gazzetta team
Ο Μπουρούσης φτάνει τον Τάρλατς!

bet365

Το απόγευμα της Δευτέρας θα διεξαχθεί στο «Nick Galis Hall» το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Άρη-Παναθηναϊκού, με τον Γιάννη Μπουρούση να ετοιμάζεται να περάσει στην 6η θέση των καλύτερων ριμπάουντερ στην ιστορία της Basket League.

Συγκεκριμένα, ο σέντερ του Παναθηναϊκού Superfoods χρειάζεται ακόμα πέντε αμυντικά ριμπάουντ ώστε να ξεπεράσει τον Ντράγκαν Τάρλατς και να ανέβει έκτος στη σχετική λίστα.

Όσο για τους υπόλοιπους αριθμούς του ντέρμπι; Ο ΕΣΑΚΕ τους παρουσιάζει:

« Συνολικά σε 29 αναμετρήσεις για κανονική περίοδο και πλέι οφ, με γηπεδούχο τον Άρη, οι «κίτρινοι» έχουν επικρατήσει οκτώ φορές και ο Παναθηναϊκός 21. Ο Άρης ήταν ο νικητής στις δύο τελευταίες τους αναμετρήσεις στη Θεσσαλονίκη με 77-69 και 56-50 στους περυσινούς ημιτελικούς της Basket League. Ωστόσο για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος μετρά οκτώ διαδοχικές ήττες με την τελευταία του νίκη να είναι το 82-75 (Μάσεϊ 21 - Γιασικεβίτσιους 15) στις 24/2/2008.

* Ο Σπύρος Μούρτος χρειάζεται ακόμα έξι πόντους για να συμπληρώσει τους 600 στη λίγκα.

* Ο Θοδωρής Ζάρας θα φτάσει τους 1.300 πόντους αν σκοράρει ακόμα 11.

* Ο Βασίλης Ξανθόπουλος απέχει τέσσερα αμυντικά ριμπάουντ από τα 400 και ένα επιθετικό από τα 100. Συνολικά χρειάζεται ακόμα πέντε ριμπάουντ για να συμπληρώσει τα 500 στη λίγκα.

* Ο Βασίλης Σίμτσακ έχει στόχο τα 900 ριμπάουντ και χρειάζεται ακόμα τέσσερα για να τον πετύχει.

* Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς χρειάζεται ακόμα δύο τάπες για να συμπληρώσει 50.

* Ο Τζέιμς Φελντέιν με δύο ασιστ θα συμπληρώσει 100 στη λίγκα.

* Ο Πατ Καλάθης θέλει ακόμα τέσσερα εύστοχα δίποντα για να συμπληρώσει τα 200. Επίσης, χρειάζεται τρεις ακόμα ασιστ για τις 100.

* Ο Λευτέρης Μποχωρίδης με τρία εύστοχα δίποντα θα φτάσει τα 100 στην καριέρα του στην Basket League.

* Με πέντε εύστοχες ελεύθερες βολές ο Αντώνης Φώτσης θα φτάσει τις 400 στη λίγκα.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα