Σχίζας: «Δεν έχουμε καμία διάθεση...»

ΚΥΜΗ - ΡΕΘΥΜΝΟ (20/11, 17:00)

Σχίζας: «Δεν έχουμε καμία διάθεση...»

Ο Σταύρος Σχίζας μίλησε για το ματς της Κύμης με το Ρέθυμνο, την Κυριακή (20/11, 17:00) και τόνισε πως οι φιλοξενούμενοι σε καμία περίπτωση δεν θα φύγουν με το διπλό στις... αποσκευές τους.

Σχίζας: «Δεν έχουμε καμία διάθεση...»

Καμία διάθεση δεν έχουν οι παίκτες του Βασίλη Μπρατσιάκου να παραχωρήσουν το διπλό στην ομάδα της Κρήτης, στον αυριανό (19/11, 17:00), σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Σταύρος Σχίζας.

Ο πρώην παίκτης του Ρεθύμνου και νυν της Κύμης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ευβοϊκής ομάδας για τα δυνατά στοιχεία των κρητικών και δήλωσε πως αυτός και οι συμπαίκτες του έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτή την αναμέτρηση.

Αναλυτικά

«Το Ρέθυμνο είναι μια ομάδα με συγκεκριμένα αγωνιστικά γνωρίσματα. Διαχρονικά τους αρέσει το γρήγορο παιχνίδι, με μεγάλο σκορ και με μεγάλη ένταση. Αν και μπορούν να παίξουν και σετ επιθέσεις, προτιμούν να τρέξουν και να προσφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερο θέαμα στους φιλάθλους. Η δύναμη τους είναι σαφώς το γρήγορο επιθετικό transition και η έμφαση που έχουν στα ριμπάουντ, ειδικά στα επιθετικά. Επιπλέον, αυτήν την χρονική στιγμή έχουν πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό και ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς έχουν πραγματοποιήσει πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Σίγουρα θα έρθουν στην Χαλκίδα για να παλέψουν για την νίκη. Εμείς όμως δεν έχουμε καμία διάθεση να τους αφήσουμε να φύγουν με το «διπλό» στις αποσκευές τους! Έχουμε δουλέψει σκληρά στις προπονήσεις και θεωρώ ότι έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά μέσα στην εβδομάδα, με σκοπό να χτυπήσουμε τις αδυναμίες του αντιπάλου και να μην του επιτρέψουμε να φανερώσει τα αγωνιστικά του προτερήματα. Είναι δεδομένο πάντως ότι θα έχουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και ο τελικός νικητής θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Με τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας πιστεύω ότι θα καταφέρουμε στο τέλος να πανηγυρίσουμε μια νίκη που μπορεί να αποδειχτεί καθοριστική για την πορεία μας στο πρωτάθλημα».

Best of internet