Μπαρτζώκας: «Απαράδεκτο ότι δεν παλέψαμε»!

Gazzetta team
Μπαρτζώκας: «Απαράδεκτο ότι δεν παλέψαμε»!
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας υποστήριξε πως οι παίκτες του κατέθεσαν τα «όπλα» και γι' αυτό η Μπαρτσελόνα υπέστη την βαριά ήττα από την Ρεάλ (102-63), για την 8η αγωνιστική της Euroleague.

Σκληρός στις δηλώσεις του μετά τη συντριβή (102-63) από τη Ρεάλ ήταν ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος ανέφερε ότι οι παίκτες του ήταν σαν να παράτησαν το παιχνίδι και να μην προσπάθησαν.

Αναλυτικά:

«Ήταν μια επίπονη ήττα για την ομάδα μας. Ήταν ένα τρελό παιχνίδι, στο οποίο η Ρεάλ σκόραρε από όπου ήθελε. Στο τέταρτο - πέμπτο λεπτό του αγώνα πετάξαμε... λευκή σημαία. Σταματήσαμε να παίζουμε, σταματήσαμε να προσπαθούμε! Από το πέμπτο λεπτό! Μπορώ να πω πολλά πράγματα για το πρόγραμμα και για τους τραυματισμούς. Είμαστε εξουθενωμένοι ψυχικά και σωματικά. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως σταματήσαμε να παλεύουμε. Θέλω να συγχαρώ τη Ρεάλ και να απολογηθώ στους οπαδούς μας για αυτή την ήττα. Είναι ένα σπουδαίο μάθημα για εμάς. Δεν υπάρχει πιο κάτω από αυτό. Θα δούμε πως θα αντιδράσουμε. Μπορώ να καταλάβω απόλυτα το να είμαστε σε κακή Αυτό είναι το μπάσκετ. Δεν είσαι πάντα εντάξει. Αλλά είναι απαράδεκτο το ότι δεν παλέψαμε σε όλο το παιχνίδι», είπε ο Έλληνας τεχνικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.