Παπαπέτρου: «Αποδείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα»

Gazzetta team
Παπαπέτρου: «Αποδείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα»
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για την νίκη που πήρε ο Ολυμπιακός από το ΟΑΚΑ και τόνισε πως η ομάδα δίνει το 100% των δυνατοτήτων της,

Ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» υποστήριξε στην κάμερα της Nona πως οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι στην... τσίτα και απέδειξαν πως έχουν χαρακτήρα.

Αναλυτικά

«Όλοι είμαστε με το... μαχαίρι στα δόντια και δίνουμε το 100%. Κάναμε ένα σημαντικό διπλό και το 2/2 σε μία δύσκολη εβδομάδα. Η ομάδα έχει αποδείξει πως έχει χαρακτήρα. Μέσα σε μία δύσκολη έδρα πήραμε τη νίκη, για να καλύψουμε και την ήττα από την Γαλατάσαραϊ. Είμαστε όλοι χαρούμενοι για τον ρόλο μας. Δεν το λέω για να το πω. Η κατανομή του χρόνου και των ρόλων είναι δουλειά του προπονητή. Κάποιος θα παίξει λίγο, κάποιος πολύ, αλλά το σημαντικό είναι η νίκη. Αν χάναμε, κανείς δεν θα θυμόταν την πολύ καλή εμφάνιση του Σπανούλη ή την συνεισφορά κάποιου άλλου παίκτη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.