Σάιμπερτ: «Είναι δικό μας θέμα...»

Gazzetta team
Σάιμπερτ: «Είναι δικό μας θέμα...»

bet365

Από τον ΠΑΟΚ θα εξαρτηθεί το πως θα κυλήσει η αναμέτρηση με τα Τρίκαλα το Σάββατο (19/11, 19:15), για την 7η αγωνιστική της Basket League, όπως τόνισε ο Τζόρνταν Σάιμπερτ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πρέπει να προσέξει τις λεπτομέρειες στο ματς με τα Τρίκαλα (19/11, 19:15), στην ομώνυμη πόλη, αν θέλει να επιστρέψει στις νίκες, όπως υποστήριξε ο 24χρονος Αμερικανός.

Επίσης, ο γκαρντ του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στον γιο του Κεν Μπάρλοου, Κέλσεϊ, αλλά και στην καθημερινότητά του στην Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ

«Δικό μας θέμα

Γεια σας,

Δεν είχαμε καλά αποτελέσματα αυτή την εβδομάδα, αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να το ξεπεράσουμε. Οι ομάδες φαίνονται στα δύσκολα κι εμείς έχουμε μία τέτοια κατάσταση αυτή την εποχή, την οποία πιστεύω ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε. Είναι μία εβδομάδα με πολλές μετακινήσεις. Στον ελάχιστο χρόνο που είμαστε στη Θεσσαλονίκη, έμεινα στο σπίτι, είναι άλλωστε εδώ και η κοπέλα μου και περάσαμε λίγο χρόνο μαζί. Πήρα και ένα νέο Video game και ο ελεύθερος χρόνος μου πέρασε έτσι.

Σαν ομάδα είμαστε σε μία διαδικασία την οποία πρέπει να ξεπεράσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να επιστρέψουμε στις νίκες. Στη Λιθουανία είχαμε ένα παιχνίδι το οποίο ελέγχαμε για 35 λεπτά και στο τέλος, χάσαμε την συγκέντρωσή μας, δεν μπορέσαμε να βάλουμε την μπάλα στο καλάθι και στο τέλος χάσαμε. Κι αυτή είναι μία κατάσταση την οποία βιώσαμε και στα τρία τελευταία παιχνίδια. Είναι πολύ πιο δύσκολο όταν χάνεις παιχνίδια με αυτό τον τρόπο και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να επιστρέψουμε στις νίκες. Και μόλις το πετύχουμε, θα είμαστε έτοιμοι για ένα νέο νικηφόρο σερί.

Αυτό θέλουμε να κάνουμε στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Αντιμετωπίζουμε μία καλή ομάδα, που παίζει επιθετική άμυνα, έχει καλούς παίκτες και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, Επιμένω ότι πάντα είναι θέμα δικό μας το πώς θα πάει το παιχνίδι κι αυτό πιστεύω και τώρα. Να προσέξουμε όλες τις λεπτομέρειες του αγώνα και θα πάρουμε αυτό που θέλουμε. Είναι πάντως μία ομάδα που θέλει προσοχή, έχουν καλούς παίκτες,

Ξέρω επίσης ότι στα Τρίκαλα παίζει και ο γιος ενός από τους θρύλους του ΠΑΚ, του Ken Barlow που τον γνώρισα στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Τον γιο του τον είχα αντιμετωπίσει πέρσι στην DLeague».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα