Τσάμης: «Σε... συναγερμό με ΑΕΚ»

Gazzetta team
Τσάμης: «Σε... συναγερμό με ΑΕΚ»

bet365

Σε κατάσταση.... συναγερμού πρέπει να είναι οι παίκτες του Προμηθέα στο Σαββατιάτικο (19/11, 17:00) ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όπως τόνισε ο Άγγελος Τσάμης.

Το κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο 35χρονος γκαρντ όσον αφορά το παιχνίδι με τη «Βασίλισσα» το Σάββατο (19/11, 17:00), λέγοντας πως η αναμέτρηση απαιτεί υψηλή συγκέντρωση και οι παίκτες του Νίκου Βετούλα θα έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ

«Στο τέλος να είμαστε ευχαριστημένοι

Καλησπέρα σε όλους!

Η ομάδα μου προέρχεται από μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στο Λαύριο, εντός έδρας και έχουμε πολύ καλή ψυχολογία. Ήταν ένα αποτέλεσμα που το χρειαζόμασταν και το οποίο μας δίνει αισιοδοξία για το μέλλον. Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησε στο γήπεδό μας, γεμίζοντας για μια ακόμη φορά τις κερκίδες.

Αυτήν την εβδομάδα παίζουμε με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, την ΑΕΚ. Θεωρώ ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να πάμε στην Αθήνα και να παίξουμε σε ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Η αναμέτρηση απαιτεί υψηλή συγκέντρωση από όλους μας και θα αποτελέσει, παράλληλα, μια καλή ευκαιρία για να δούμε τις δυνατότητές μας.

Η ΑΕΚ είναι ομάδα με ιστορία και κόσμο και ειδικά φέτος κάνει φοβερή προσπάθεια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε όλοι σε συναγερμό και στα 40΄ του αγώνα, γιατί ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Εμείς θα παίξουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και εύχομαι να γίνει ένα παιχνίδι που στο τέλος θα είμαστε ευχαριστημένοι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα