Ρώτησε για Οκάρο Ουάιτ ο Παναθηναϊκός!

Ρώτησε για Οκάρο Ουάιτ ο Παναθηναϊκός!

Γιώργος Κούβαρης
Ρώτησε για Οκάρο Ουάιτ ο Παναθηναϊκός!

bet365

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Τζέιμς Γκιστ, οι «πράσινοι» δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια αφού ξεκίνησαν ήδη την αναζήτηση παίκτη «χτυπώντας» τη πόρτα του πρώην φόργουορντ του Άρη.

Από τη στιγμή που ο Αμερικανός φόργουορντ θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον μέχρι τις αρχές του 2017, οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν να καλύψουν άμεσα το «κενό» του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, έκαναν τις πρώτες επαφές με τη πλευρά του Οκάρο Ουάιτ, ο οποίος τη περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Άρη, ενώ το καλοκαίρι που μας πέρασε το όνομά του ακούστηκε έντονα, τόσο για τον Παναθηναϊκό Superfoods, όσο και για τον Ολυμπιακό.

Ομως η απάντηση που εισέπραξαν από τη πλευρά του Ουάιτ ήταν αρνητική, αφού ο παίκτης θέλει να κυνηγήσει το «american dream» και να βρει το πολυπόθητο -για εκείνον- συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στη θυγατρική ομάδα των Μαϊάμι Χιτ, τους Σιουξ Φολς Σκάιφορς στο NBDL και στο πρώτο του ματς μέτρησε 16 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Το σίγουρο είναι ότι οι «πράσινοι» ψάχνουν παίκτη για να καλύψει το «κενό» του Τζέιμς Γκιστ, με τον Τσάβι Πασκουάλ να δείχνει προτίμηση σε κάποιον που να μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο θέσεις των ψηλών, να έχει αθλητικά προσόντα και το παιχνίδι του να είναι εξίσου δυναμικό και εκρηκτικό με αυτό του άτυχου Αμερικανού.

Παράλληλα θέλει να διαθέτει και εμπειρία από την Ευρωλίγκα (ή έστω από το ευρωπαϊκό μπάσκετ) προκειμένου να μπορεί να βοηθήσει άμεσα στο υψηλότερο επίπεδο.

Βέβαια προέχει το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όπου άπαντες είναι συγκεντρωμένοι για τη νίκη και μετά το τέλος του αγώνα θα μπει στην τελική ευθεία το θέμα απόκτησης παίκτη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα