Τίμπεργουλβς - Σίξερς 110-86

Gazzetta team
Τίμπεργουλβς - Σίξερς 110-86

bet365

Με τον Άντριου Ουίγκινς να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση, οι Τίμπεργουλβς επικράτησαν εύκολα των Σίξερς με 110-86.

Χωρίς νίκη για ακόμα ένα εκτός έδρας ματς, έμειναν οι Σίξερς, που έφτασαν τις 21 σερί ήττας μακριά από την Φιλαδέλφεια, γνωρίζοντας την συντριβή από τους Τίμπεργουλβς με 110-86, με το σκορ να τους κολακεύει, μάλιστα!

Οι άγριες διαθέσεις των «Λύκων», που μυρίστηκαν αίμα κόντρα στους και πάλι πολύ κακούς Σίξερς, φάνηκαν από την πρώτη περίοδο, όπου πήραν το προβάδισμα ασφαλείας, το οποίο και διατήρησαν σε όλη την αναμέτρηση.

Ακόμα και στο 3ο δωδεκάλεπτο, που είναι το χειρότερο των «Λύκων», οι Σίξερς δε κατάφεραν να κλείσουν την ψαλίδα και παραδόθηκαν άνευ όρων. Ο Ουίγκινς με 35 πόντους και 10 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος, όπως και ο Τάουνς που σταμάτησε στους 25 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Τον... χορό των νταμπλ-νταμπλ των «Λύκων» έκλεισε ο Ντιενγκ, που είχε επίσης 10 ριμπάουντ, ενώ φόρτωσε το αντίπαλο καλάθι και με 12 πόντους. Όσο για τους ηττημένους, ο «νέος» στον κόσμο του ΝΒΑ, Σάριτς, που βοήθησε στο δεύτερο μέρος να μαζέψουν κάπως το σκορ οι Σίξερς και να ρίξουν τη διαφορά κάτω από τους 30, ολοκληρώνοντας το ματς με 16 πόντους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα