Το πολυεθνικό καλάθι των Σπερς (vid)

Το πολυεθνικό καλάθι των Σπερς (vid)

Η ομαδικότητα στο όλο της το μεγαλείο με τους Σπερς να αλλάζουν την μπάλα έξω από την γραμμή του τριπόντου και τον Μιλς να ευστοχεί, αφού άλλαξε συνολικά χέρια παικτών από πέντε διαφορετικές χώρες. Το απόλυτο καλάθι για τον Γκρεγκ Πόποβιτς.

Το πολυεθνικό καλάθι των Σπερς (vid)

Όταν μιλάμε για μια ομάδα του ΝΒΑ που βάζει πάνω από όλα τα ονόματα το παιχνίδι της, αυτή είναι χωρίς την παραμικρή αμφιβολία οι Σπερς. Η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς που πραγματικά όλα αυτα τα χρόνια μας δείχνει τι πάει να πει ομάδα, πετυχαίνοντας πόντους που για να κερδηθούν η μπάλα έχει περάσει από τα χέρια και των πέντε παικτών που βρίσκονται εκείνη την ώρα στο παρκέ.

Το ίδιο έγινε και κόντρα στο Κινγκς, με τα... σπιρούνια να κρύβουν την μπάλα. Μια μπάλα που πέρασε από πέντε διαφορετικές χώρες σε όλες τις ηπείρους πριν καταλήξει στο καλάθι της ομάδας από το Σακραμέντο. Αρχικά από τις ΗΠΑ και τα χέρια του Λέοναρντ, μετά την Αργεντινή και τον Μανού Τζινόμπιλι, την Ισπανία και τον Πάου Γκασόλ, την Λετονία και τον Ντέιβις Μπέρτανς, πριν καταλήξει στον Αυστραλό Πάτι Μιλς και αυτός να σκοράρει με τρίποντο.. Αυτό ακριβώς είναι οι Σπερς!

 

Best of internet