Πέισερς - Καβαλίερς: 103-93
Από τη στιγμή που στην Ιντιάνα πληροφορήθηκαν για την απουσία του ΛεΜπρόν, πάτησαν το πόδι στο γκάζι θέλοντας να «καθαρίσουν» με την υπόθεση της νίκης. Όπερ και εγένετο!
Οι Πέισερς έφτασαν στην 6η τους νίκη στη σεζόν (σ.σ. όλες μέσα στην Ιντιανάπολις) ενώ υποχρέωσαν τους Καβαλίερς (103-93) στην δεύτερη ήττα τους (9-2). Ο Πολ Τζορτζ ήταν εκείνος που έκανε τη διαφορά στο ματς αφού τελείωσε το ματς με 21 πόντους (8/18 σουτ), 11 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και μία τάπα. Ο Τζεφ Τιγκ τον συμπλήρωσε ιδανικά έχοντας άλλους 20 πόντους με 7/12 σουτ και 8 ασίστ, ενώ 16 πόντους πέτυχε ο Θαντέους Γιανγκ.
Για τους Καβαλίερς, δεν έφτανε η πολύ καλή απόδοση του Κέβιν Λοβ ο οποίος θυμήθηκε μέρες... Μινεσότα με 27 πόντους (11/23 σουτ) και 16 ριμπάουντ, ενώ ο Κάιρι Ίρβινγκ είχε 24 πόντους και 7 τελικές πάσες.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.


