ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Sold out το ντέρμπι των «αιωνίων»

Οπως ανακοίνωσε η «πράσινη» ΚΑΕ εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια του ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, με τους φίλους του «τριφυλλιού» να πραγματοποιούν το πρώτο sold out της σεζόν.

Sold out το ντέρμπι των «αιωνίων»

Αυτό σημαίνει ότι 18.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού Superfoods θα βρεθούν στο «Νίκος Γκάλης» για να ενισχύσουν τις προσπάθειες των παικτών για τη νίκη απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoodsενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της προσεχούς Παρασκευής  με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της8ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague (18/11, 21.15).

Οι φίλαθλοί μας απέδειξαν για ακόμη μία φορά εμπράκτως την πίστη, την αγάπη και την αφοσίωσή τους στην ομάδα, γι’ αυτό και η ΚΑΕ αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει!

Είμαστε βέβαιοι πως θα επιδείξουν και πάλι ευπρεπή συμπεριφορά, αντάξια των αξιών και της ιδέας της ομάδας μας και πως με τη φωνή τους και μόνο θα την ωθήσουν στη νίκη.

Τέλος, με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods προς τους φιλάθλους της, έχοντας ως μοναδικό στόχο την αποφυγή ταλαιπωρίας τους, ξεκαθαρίζει πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό».