Αλλαγή προπονητή στον Άρη

Αλλαγή προπονητή στον Άρη

Gazzetta team
Αλλαγή προπονητή στον Άρη

bet365

Την αποχώρησή του από τον πάγκο της γυναικείας ομάδας του Άρη ανακοίνωσε ο Γιώργος Ατακτίδης. Αντικαταστάτης του ο Γιάννης Τσεσμετζής.

Μόνο ενάμιση χρόνο έμεινε στην τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας του Άρη ο Γιώργος Ατακτίδης, ο οποίος υπέβαλλε την παραίτησή του στο σύλλογο.

Ο Έλληνας προπονητής κατάφερε να ανεβάσει τις «κίτρινες» στην Α1, όπου φέτος μετρούν στο πρωτάθλημα 2 νίκε και 3 ήττες (οι δύο από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό).

Αντικαταστάτης του θα είναι ο Γιάννης Τσεσμετζής με βοηθό τον Βαγγέλη Κουλακιώτη.

Αναλυτικά

«Μετά από ενάμιση χρόνο περίπου στην γυναικεία ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης ήρθε η στιγμή που έπρεπε αυτή η συνεργασία να τερματιστεί με την παραίτησή μου. Την περσινή χρονιά αναλάβαμε με τους συνεργάτες μου την ομάδα με σκοπό να κάνουμε οτι καλύτερο μπορούσαμε μετά την ένατη θέση που κατέκτησε η ομάδα στην Α2 κατηγορία. Κρατήσαμε ένα κορμό από κορίτσια που είχαν ξεκινήσει στα τμήματα υποδομής και αποκτήσαμε κάποιες έμπειρες παίκτριες για να μας βοηθήσουν σε όλο αυτό που θέλαμε να κάνουμε.

Μέσα από σκληρή δουλειά κατορθώσαμε και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα στην Α2 κατηγορία με μία μόλις ήττα, κατακτήσαμε το πρωτάθλημα νεανίδων Θεσσαλονίκης όπως και το κύπελλο ΕΚΑΣΘ και βγήκαμε δεύτεροι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων μετά από τριπλή ισοβαθμία στην πρώτη θέση με τον Πρωτέα Βούλας και τον Παναθηναϊκό.

Το πιο σημαντικό από όλα όμως ήταν ότι τα νεαρότερα κορίτσια απέκτησαν εμπειρίες, δούλεψαν σωστά και έδειξαν έτοιμες για να κάνουν το άλμα στην Α1 εθνική κατηγορία.

Με το ίδιο σκεπτικό ξεκινήσαμε και την φετινή χρονιά. Αποκτήσαμε τις δύο ξένες μας και την Ηρώ Κουφογιάννη και από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα κορίτσια που ήρθαν , μαζί με τα κορίτσια που έμειναν συνέδεσαν ένα πολύ νεανικό ρόστερ με τις περισσότερες να έχουν ελάχιστες έως καθόλου εικόνες από την Α1. Βέβαια για εμάς αυτό ήταν ένα μεγάλο στοίχημα το να μπορέσουμε να βελτιώσουμε αυτά τα κορίτσια και να τις κάνουμε να αντεπεξέλθουν στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α1.

Η ομάδα λοιπόν αυτή την στιγμή που φεύγουμε βρίσκεται στην 7η θέση της κατηγορίας με 2νίκες και 3ήττες (οι δυο από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό εκτός έδρας) και βρίσκεται στους 8 του κυπέλλου Ελλάδος μετά την μεγάλη πρόκριση επι του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να κυνηγάει την πρόκρισή της στο final four του κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Πανιώνιο στην έδρα μας. Φυσικά το τμήμα των νεανίδων βρίσκεται στην πρώτη θέση χωρίς καμία ήττα.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας και συγκεκριμένα τον κ. Πανταζή Άγγελο για την τιμή που μου έκανε να είμαι προπονητής σε μια τέτοια μεγάλη ομάδα , πιστεύω ότι φέραμε πολλές επιτυχίες στον σύλλογο και βοηθήσαμε στο να ακουστεί ξανά το όνομα του Άρη στο γυναικείο μπάσκετ.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου ,που όλο αυτό το διάστημα ήταν δίπλα μου και με βοήθησαν πάρα πολύ για να φέρουμε όλες αυτές τις επιτυχίες. Τον Μηλιαρά τον Γιώργο που όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται δίπλα μου με τα καλά μου και τα κακά μου, τον Μαρβάκη τον Σίμο που δυστυχώς φέτος για εμάς δεν ήταν μαζί μας αλλά ευτυχώς για αυτόν έκανε ένα πανέμορφο κοριτσάκι και έπρεπε να ασχοληθεί με πιο σημαντικά πράγματα, τον Αρνίδη Δάνη ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους γυμναστές που έχω γνωρίσει και πριν φύγει για να υπηρετήσει την μαμά πατρίδα έκανε τρομερό έργο που φάνηκε μέσα από τα παιχνίδια πόσο πολύ ήταν σημαντικό και τέλος τον Άγγελο τον Πανταζή διότι μου έδωσε την δυνατότητα να βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα και να προσφέρω όλα αυτά που ξέρω και μπορώ. Όλοι αυτοί υπήρξαν συνεργάτες και δεν υπήρχαν απλά για να υπάρχουν όπως κάποιοι άλλοι που απλά ήταν διακοσμητικά στοιχεία..

Ακόμα να ευχηθώ καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στον Τσαικο Μιχάλη για την άψογη συνεργασία που είχαμε στο θέμα των προπονήσεων κατά την διάρκεια της χρονιάς ,όπως επίσης και στον Χάρη που μας βοήθησε και μας βρήκε πολλές λύσεις (ξέρει αυτός). Και φυσικά τον Κο Μάνο Λάσκαρη που μας εξυπηρέτησε με τις ώρες προπονήσεων στο γήπεδο και προσπαθούσε να βοηθήσει όσο μπορούσε για την ομαλή λειτουργία του τμήματος.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ το χρωστάω στις αθλήτριες μου ,διότι αν δεν ήταν αυτές και δεν προσπαθούσαν στις προπονήσεις και στους αγώνες δεν θα κάναμε τίποτα από όλα αυτά. Εύχομαι να συνεχίσουν και να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο διότι μπορούν να πετύχουν πάρα πολλά πράγματα. Καλή συνέχεια κοριτσάρες»

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα