Αργεί η επιστροφή του Χόρφορντ, «πονάνε» οι Σέλτικς

Αντωνία Σπανού
Αργεί η επιστροφή του Χόρφορντ, «πονάνε» οι Σέλτικς

bet365

Ο Αλ Χόρφορντ λείπει αρκετό καιρό από τους Σέλτικς και όπως φαίνεται η επιστροφή του θα αργήσει και άλλο.

Καθόλου ενθαρρυντικά δεν είναι τα μηνύματα για τους φίλους των Σέλτικς, αφού Αλ Χόρφορντ βγαίνει εκτός χρονοδιαγράμματος του τραυματισμού του, αφού δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που το ταλαιπωρούσε.

«Δεν είμαι εκεί που θα ήθελα αυτή την στιγμή, αλλά το παλεύω. Αυτό είναι κάτι καινούργιο για εμένα, οπότε προσπαθώ να συνηθίσω».

Ο παίκτης ακολουθεί την ομάδα στα 2 τελευταία παιχνίδια, αλλά δεν μπορεί να πάρει μέρος.

«Δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό ακόμα. Οι δοκιμές που έκανα πήγαν καλά, είμαι σχεδόν έτοιμος απλά ακόμα δεν μπορώ να παίξω».

Ο παίκτης αποτελεί πολύτιμη μονάδα για τους Σέλτικς αφού στα 3 πρώτα παιχνίδια μέτρησε 12 πόντους, 5,3 ριμπάουντ και 4,7 ασίστ οπότε η απώλεια του πονάει την ομάδα του.

«Θέλω να βγω και να βοηθήσω την ομάδα μου και να αναπτυχθούμε μαζί. Αλλά το τελευταίο που θέλω να κάνω είναι να κινδυνεύσω να τραυματιστώ ξανά, να μπω χωρίς να πρέπει και να πάω πίσω την αποθεραπεία.

Προσπαθώ να φερθώ έξυπνα. Απλά θέλω να είμαι σίγουρος ότι θα μπω όταν είμαι έτοιμος».

Γενικά η ομάδα από την Βοστόνη έχει σταθεί πολύ άτυχη στην αρχή της σεζόν με τους τραυματισμούς καθώς έχει χάσει τον Σμαρτ, τον Κράουντερ αλλά και τον Όλινικ για μεγάλα διαστήματα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα